BOON nyereményjáték

2013.11.04. 10:22

Nagykutya nyereményjáték

Egy helyes válaszért heti menüt nyerhet  a Nagykutya Ebédfutár felajánlásaként.

Egy helyes válaszért heti menüt nyerhet  a Nagykutya Ebédfutár felajánlásaként.

Kinek ajánljuk elsősorban a Mi Ebédünket?

Természetesen Mindenkinek! Mindenkinek, akinek a kedvencei ezek a magyaros ételek.

Hölgyeknek is jó szívvel ajánljuk akár egyedül, vagy a kolléganővel, mivel ezek szép adag ételek. Lehet, hogy utána el kellene felejteni a liftet és a tejszínhabos kávét, de van megoldás. Főleg viszont azoknak, akik keményen dolgoznak, edzenek és nem szorulnak a kalóriák számolgatására. Mindenkinek, akinek hiányzik a Mama házias főztje.

Nagyon régen, még kismamaként olvastam az újságcikket, ami arról írt, hogy már a magzat is érez ízeket, és amiket a mama evett, amilyen fűszereket a mama használt, az lesz a gyermeknek is ismerős, kedves. Ez a gondolat nekem nagyon tetszik, és valószínűleg a szalonnás kenyérlepénynek is ezért van ekkora sikere. Nagyon sok mindenkinek a gyerekkori ízeket juttatja eszébe, ezeket az ételeket már a szüleink is ismerték. Bízom benn, hogy a Nagykutya ebédfutár is nagyon sok Mindenkinek örömet, kulináris élményt fog okozni.

A kiszállítás csak Miskolc területén érvényes, kivételt képeznek:

Sétáló utca, Miskolc-Tapolca, Komlóstető, Perecesen az Érák után, Lyukó, Martintelep, Szirma, és a villamos végállomáson túl.

Györgyné Varga Zsuzsanna

ügyvezető igazgató

vendéglátóipari üzemgazdász

Nagykutya Ebédfutár


Játékunk nyertese: Gulácsi Annamária (gulacsiancsi@...)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!