BOON - Megyei kézilabda

2017.12.04. 16:17

ÓAM-Ózdi KC: Meghajolt a listavezető

Ózd - Emlékezetes, izgalmas és remek színvonalú találkozón győzte le a Keleti csoport egyik bajnokaspiránsát az ÓAM-Ózdi KC együttese.

Ózd - Emlékezetes, izgalmas és remek színvonalú találkozón győzte le a Keleti csoport egyik bajnokaspiránsát az ÓAM-Ózdi KC együttese.

A Keleti csoport 11. fordulójában a piros-kékek szinte végig uralták a Békés elleni találkozót, nagybetűs csapatként rendkívül értékes győzelmet arattak. Tíz góljával Nyeste Balázs vállalta a vezér szerepét, de a keret minden tagja hozzátett ehhez a sikerhez.

Jegyzőkönyv

Férfi Kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 11. forduló

 

ÓAM-Ózdi KC – Békés-Drén KC 27-25 (11-9)

Ózd, 500 néző. V.: Medve R., Tarnavölgyi G.

ÓAM-Ózdi KC: Manojlovity – Harkó K. (1), Szűcs B. (4), SZABÓ T. (2), Kocsis Cs. (1), NYESTE B. (10), LESTÁL M. (4). Csere: Mátrai P. (k), Losonczi (k), STÁB B. (3), NYITRAI J. (-), Csépányi G. (-), Scitovszky T. (-), Bárdos M. (2), Kerekes R. (-), Koós D. (-). Edző: Szakál György.

Békés-Drén KC: Pajkó – Kovács P. (1), Pánczél Z. (2), Kopcsák J. (-), CIFRA (5), Sebestyén (2), HERCZEGH J. (4). Csere: Domokos (k), Fedor B. (-), Kánya L. (-), Hajdú P. (1), Varsandán Á. (-), OLÁH G. (6), Szilágyi D. (2), Gál A. (-), Gazsó P. (2). Edző: Papp Bálint.

Hétméteresek: 4/3, ill. 4/3

Kiállítások: 4, ill. 14 perc

Edzői nyilatkozatok

Szakál György: - Teljesen megérdemelten nyertünk a bajnokaspiráns ellen. Remekül védekeztünk, egységes csapatként küzdöttünk ezen az estén, és a támadójátékunk is sokat javult. Gratulálok a srácoknak, és köszönjük a közönség biztatását. nagyon sokat jelentett a segítségük. Egy listavezetőt, bajnokaspiránst legyőzni mindig nagy fegyvertény, nagyon boldog vagyok.

Papp Bálint: - A támadójátékunk hagyott kívánnivalót maga után, különösen az első félidőben. Nem találtuk az ózdi védekezéssel szemben a sebességet, tempó és ritmus nélkül kézilabdáztunk. A fordulás után olyan hibákat követtünk el, amit ilyen kiélezett rangadón nem lehet. Az Ózd jobban akarta a győzelmet, gratulálok a hazaiaknak és további sok sikert kívánunk nekik.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!