BOON - Megyei kézilabda

2016.05.08. 11:27

ÓAM-Ózdi KC: A hatodik siker vendégként

Ózd - Az eredeti célkitűzés teljesítése szempontjából nagyon fontos győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

Ózd - Az eredeti célkitűzés teljesítése szempontjából nagyon fontos győzelmet aratott az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

Az NB I/B-s bajnokság 25. fordulójában a piros-kékek a bennmaradásért harcoló Arago-Törökszentmiklósi KE otthonából hozták el a két pontot. Az alföldiek negyven percen keresztül jobban álltak, de a hajrában sikerült átvenni az irányítást, amely végül négygólos ózdi győzelemben mutatkozott meg.


Jegyzőkönyv

Férfi NB I/B., Keleti csoport, 25. forduló

Arago-Törökszentmiklósi KE – ÓAM-Ózdi KC 27-31 (16-14)

Törökszentmiklós, 250 néző. V.: Natkai, Szalay.

Arago-Törökszentmiklósi KE: Andelic – Pesti O. (2). VUJOVIC (6), Farkas K. (2), Gál D. (3), FORGÁCS P. (4), Nyeső P. (1). Csere: Silkó (k), Krivokapic (3), Túri (2), Vasiljeic (1), Kovács I. (-), Rékasi (-), Dengi (-), Markovic (3). Edző: Kiss Dániel.

ÓAM-Ózdi KC: Losonczi – Cupkovic (3), DUKIC (2), Sándor R. (3), Csépányi G. (2), FREY (11), Barta D. (1). Csere: TÓTH K. (k), Fodor K. (k), Horváth Sz. (4), Scitovszky T. (-), Szilágyi D. (3), Nagy P. (-), Nyeste B. (2). Edző: Szakál György.

Kiss Dániel: - Nagyon fontos lett volna a remek erőkből álló ózdi csapatot legyőznünk, de csak a második félidő tizedik percéig voltunk meccsben. Az utolsó húsz percben sokat hibáztunk, elfogytunk, így a vendégek fordítani tudtak. Nagyon sajnálom, mert így izgulhatunk a bennmaradás miatt.

Szakál György: - Az elképzeléseinknek megfelelően alakult a mérkőzés. Harcos és kemény első játékrész után felülkerekedtünk az ellenfelünkön, és megérdemelten nyertük meg ezt a számunkra rendkívül fontos találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!