Jegyzet

2021.06.27. 07:02

Sztrádán

Már az is hatalmas lépés volt annak idején a megyében élőknek, amikor megépült az M30-as autópálya, és Miskolctól nyílt lehetőség autópályán közlekedni a fővárosig.

Horváth Imre

A sztráda meghosszabbítása most több szempontból is szintén nagy mérföldkő lesz, és nem csak a megyében élőknek. Az autópálya egyrészt összeköt: Kassától Budapestig, onnan pedig az összes környező országig közlekedhetünk gyorsan, biztonságosan. A nagy forgalomtól viszont elválaszt, hiszen végre eltűnnek majd a kamionok és a forgalom nagy része is a 3-as útról, így a főúttal érintett településekről is. De az is ismert tény, hogy az autópályának mindig van befektetésösztönző hatása is, hiszen oda települnek szívesen cégek, ahonnan sztrádán tudnak eljutni aztán szinte bárhová.

Persze a több mint két éve folyamatban lévő építkezésnek vannak és lesznek is a befejezésig nehézségei és kellemetlenségei a közlekedők és az érintett települések számára is. De hónapok múlva mindenkit kárpótol majd ezért, amikor ráhajt a sztrádára, vagy ha közlekedni fog a 3-ason.

https://boon.hu/kozelet/helyi-kozelet/mas-lesz-az-elet-az-m30-assal-5579525/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!