jegyzet

2020.09.30. 13:05

Ha csak egy…

Amikor az egyik helyi középiskolában három évig tanítottam, mindig arra gondoltam egy-egy tartalmasabb beszélgetés után a diákokkal, hogy ha csak egy fiatalnak hozzá tudok tenni bármi hasznosat az életéhez, már megérte.

Novák Krisztina

Tudtam, nem vagyok egyedül ezzel a szemlélettel, de most meg is találtam a „társaim”. Amikor megkaptam Pintérné Erika telefonszámát, és meghallottam Bambi történetét, nem volt kérdés, hogy segítek.

Amikor megírtam a cikket, amelyben gazdát kerestünk az őzsutának, és közzétettük a Borsod Online-on, majd a közösségi oldalunkon, akkor is arra gondoltam, ha csak egy segítőkész emberhez eljut, már megérte. Egy család jelentkezett, hogy befogadja Bambit, de ők pont az a család, amelyre vártunk. Köszönöm nektek, Pintérné Erika, Letső Tímea, Tóth Árpád, Papp Zoltán, Papp Péter, Pappné Szebellédi Tünde és sokan mások, hogy veletek együtt lehettem én is csak az az egy.

(A borítóképen a cikk írója)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!