Jegyzet

2020.03.26. 11:20

Mégis hála

A pesszimista ember onnan különböztethető meg az optimistától, hogy a poharat félig üresnek, vagy félig telinek látja-e.

Detzky Anna

Fotó: Bujdos Tibor

Bár nehéz, de a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben is találhatunk pozitívumokat, amelyekért hálát adhatunk. Miért is lehetünk tehát mégis hálásak, amikor felkelünk? Az első szembetűnő dolog, hogy kénytelenek vagyunk lassítani és talán jobban észreveszszük mennyire is fontosak a kapcsolataink. Sokan összefognak most és segítik egymást. A rémhírek mellett rengeteg bátorítás is érkezik másoktól. Minden nap meg kell becsülnünk amink van, takarékoskodnunk kell, és nem fogyaszthatunk korlátlanul. Lehet, hogy a modern technikát eddig szidtuk, de gépeink nélkül ma nem tudnánk dolgozni és kapcsolatot tartani egymással. A jövőt nem látjuk, viszont a jelenben örülhetünk az életnek és ki-ki megtalálhatja a kérdéseire a személyes választ.

Detzky Anna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!