BOON - Jegyzet

2017.07.09. 16:00

Tisza-tó, szerelem

<em>Nyári lány lévén éltető elemem a napsütés. Akkor érzem jól magam, ha a naplementét követően sem fázom melegebb ruha nélkül, és akkor vagyok a legboldogabb, amikor a többség kókadozik a kánikulában. Az én duracellem a meleg, ez tölt fel energiával, ettől vagyok jó kedvű, ettől tudom megváltani a világot.</em> <strong>Uri Mariann írása.</strong>

Nyári lány lévén éltető elemem a napsütés. Akkor érzem jól magam, ha a naplementét követően sem fázom melegebb ruha nélkül, és akkor vagyok a legboldogabb, amikor a többség kókadozik a kánikulában. Az én duracellem a meleg, ez tölt fel energiával, ettől vagyok jó kedvű, ettől tudom megváltani a világot. Uri Mariann írása.

A nyár természetes kelléke a vízpart, legyen az a csodás Adria mentén, vagy a Miskolc környéki bányatavak valamelyikénél. És persze a legújabb szerelem, a Tisza-tó. Ami épp annyira van csak messze, hogy akár egy napra is szívesen elugrik az ember, de többnapos kikapcsolódáshoz is tökéletes helyszín.

Feltéve, hogy találunk olyan szabad szállást, ami egyrészt megfelel az igényeinknek, másrészt kellően pénztárcabarát is. Mert bár szállásból van temérdek, de az ideálisakat hamar elkapkodják.

A többi pedig… Vagy olyan, ahol még egy éjszakát sem töltenénk szívesen, vagy olyan áron hirdetik, hogy annyiért a horvát vagy a görög tengerparton is találunk nemhogy szobát, apartmant is!

Értem én, hogy felkapott hely lett, de miért jár ez az árak elszabadulásával?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!