Késelések, balesetek, drogos fiatalok, tűzeset az ünnepi hétvégén Borsodban

Késelések, balesetek, drogos fiatalok, tűzeset az ünnepi hétvégén Borsodban
Borsod-Abaúj-Zemplén – Húsvét hétfőn több késelés is történt Borsodban, Tiszaújvárosban drogos fiatalokat szállítottak kórházba és rendzavarás, valamint garázdaság miatt is több személyt vettek őrizetbe a rendőrök megyénkben.

Hétfő délután Kazincbarcika külterületén árokba sodródott egy személygépkocsi és a tetejére borult. A helyszínre a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a gépkocsit a kerekeire állították és áramtalanították. Egy sérült személyt a mentők kórházba szállítottak – tájékoztatta lapunkat Dojcsák Dávid, a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Lakástűz, füstmérgezés

Lakatos Szilárdné, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa lapunknak elmondta: hétfő délután lakástűz volt Sajószentpéteren, ahonnan egy személyt kellett könnyebb füstmérgezéssel kórházba szállítani.

Késelések, drogosok

Hétfő este több késelés is történt a megyében, Berzéken, Domaházán és Aszalón is. Berzéken egy házaspár között alakult ki vita. A többi esetről nincs bővebb információnk.

Tiszaújvárosban, szintén hétfő este két fiatalt kellett kórházba szállítani alkoholos és drogos befolyásoltság miatt, tudtuk meg.

Rendzavarás, garázdaság

A B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint: a megye rendőri szervei április 2-án három főt rendzavarás, két személyt garázdaság, további egy férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértések elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Encsi, az Ózdi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

ÉMBőcs.
BOON.HU


hirdetés