Friss hírek

2008.08.11. 19:49

Csökkenő késések a Budapest-Hegyeshalom vonalon - ideiglenesen kijavították a hibát

<p>Ideiglenesen kijavították a hétfőn kora délután, egy tűz miatt keletkezett hibát a győri vasútállomás áramelosztójában. Délután fél öt óta újra az automata berendezések kezelik a váltókat, így a korábbi 30-50 perces késések folyamatosan csökkennek, illetve szűnnek meg a vonalon. A hiba végleges elhárítását éjszaka végzik el a szakemberek.</p>

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, a győri vasútállomáson kora délután kigyulladt egy áramelosztó helyiség, ezért az állomás biztosítóberendezése leállt. A délután két óra előtt keletkezett tűz miatt egy időre teljesen leállt a győri állomás vonatforgalma, de háromnegyed háromtól már ismét közlekedhetnek a vonatok. Egy kapcsolószekrényben keletkezett zárlat okozta a tüzet, az oltás után 30-50 perces késések voltak.

Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: a tűzben meghibásodott berendezést ideiglenesen kijavították, így délután fél öttől már nem kell kézzel állítani a váltókat Győrben. A késések egyre csökkennek a vonalon. A teljes javítással várhatóan az éjszaka végeznek a szakemberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!