Friss hírek

2008.02.23. 12:15

LABDARÚGÁS -Tatabánya-Vasas - új döntés: bemehet minden néző

<p>Bemehet minden néző a szombat délutáni, Tatabánya-Vasas NB I-es mérkőzésre, amit Budapesten a BVSC pályán játszanak le a csapatok - döntött szombaton a rendőrség. A rendőrök a pálya lelátóit megvizsgálva előbb egyáltalán nem engedték hogy nézők bemenjenek a stadionba. Pénteken a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kérésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken részben megváltoztatta korábbi döntését és engedélyezte 600 néző részvételét. Szombaton a Vasas kérte, hogy legalább ezer néző mehessen be a meccsre.</p>

A Független Hírügynökséget a BRFK sajtóosztályán úgy tájékoztatták, hogy megváltoztatták a korábbi döntéseket és a Szőnyi úti stadionba annyi néző mehet be, amennyien csak látni akarják a meccset. Unger Pál, a BRFK sajtóügyeletese azt mondta, hogy a döntést azért változtatták meg, mert a korábban feltárt hiányosságok egy részét megszüntették a pályán.

A Tatabánya egyébként a szükséges világítás hiánya miatt nem játszhat saját pályáján. Megegyeztek viszont a fővárosi BVSC-vel, hogy a Szőnyi úti stadionjában rendezik tavaszi mérkőzéseiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!