Megye II.

2019.10.27. 18:00

„A győzelem értékét növeli, hogy a 40. perctől emberhátrányban játszottunk”

A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 12. fordulójában négy meccset játszottak vasárnap.

Mező László

Illusztráció

Onga – Tiszakeszi 0-1 (0-0)

Onga, 70 néző. V.: Farkas Zs.

Onga: Farkas – Csizmár, Kiss G., Lengyel (Száva R.), Szabó, Krajcz, Szakács, Kiss Á., Száva L., Besenyei (Tóh), Lakatos. Edző: Simon Imre.

Tiszakeszi: Sófer – M. Varga, Bubenkó I., Molnár, Sepsi (Rontó), Soltész K., Egyed (Szabó), Nyeste, Balázs, Balogh, Bubenkó II. (Soltész M.). Edző: Molnár János.

G.: Nyeste. Kiállítva: Szakács (83.) ill. Bubenkó II. (40.)

Jók: Száva L., Csizmár, Száva R. ill. Sófer, M. Varga, Molnár, Soltész K., Balázs, Rontó.

Ifi: 6-2.

Szákács Dávid csapatvezető: – Ismét önmagunkat vertük meg. A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Gratulálok az ifi győzelméhez!

Nyeste János csapatvezető: – Alacsony színvonalú mérkőzésen értékes 3 pontot szereztünk. A győzelem értékét növeli, hogy a 40. perctől emberhátrányban játszottunk!


Harsány – Cserépfalu 3-4 (1-0)

Harsány, 80 néző. V.: Tóth M.

Harsány: Bene – Gável, Nagy G., Balogh, Farkas, Lubinszki Tyukodi, Dévai, Resetár, Pusztai D. (Pusztai G.) , Nagy N. (Rafael K.) Edző: Gável András.

Cserépfalu: Németh – Keszthelyi, Rózsa, Nagy T., Nagy G. (Németh M.), Szeberin. Mizser (Cseh), Balogh (Burcsák), Szabó, Fehér (Sasvári), Dongó. Edző: Csomós János.

G.: Gável (2), Resetár, ill. Szeberin (2), Szabó, Nagy T.

Jók: senki, ill. Németh (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Ifi: 2-10.

Gável András: – A második félidőben öt perc alatt két gólos hátrányba kerültünk. Mentünk előre, megvoltak a lehetőségeink, hogy a mérkőzés másképp alakuljon, de amíg a helyzeteinket kihagyjuk, addig gratulálni kell az ellenfélnek.

Csomós János: – Az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink, de azok kimaradtak. Szünet után jól jöttünk ki, meg tudtuk fordítani az eredményt, de gólra gólt kaptunk és a hazaiakat mérkőzésben tartottuk. A végén nagyot küzdve meg tudtuk nyerni a meccset. Gratulálok a hazaiaknak a csupa szív játékhoz.


Bükkzsérc – Ónod 12-0 (4-0)

Bükkzsérc, 100 néző. V.: Leveleki.

Bükkzsérc: Bukta – Nagygyörgy, Szemán (Gáspár), Mikita, Makó, Karancsi, Madarász, Szalai, Csiszár, Lázár, Bernáth. Edző: Kovács József.

Ónod: Kónya – Borbély (Szalina R.), Szakáczki, Sztrakon (Szalina V.), Dolyák, Urszin, Papp, Krajnyák, Katona, Tóth, Bódi. Edző: Katona János.

G.: Csiszár (6), Bernáth (3), Nagygyörgy, Mikita, Madarász.

Jók: Csiszár (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki.

Ifi: 4-2.

Kovács József: – Közönség szórakoztató mérkőzést játszottunk. A mai meccsen nem kényszerített különösebb erőkifejtésre az ellenfél. Javítottak a fiúk a múlt heti produkciójukon!

Katona János: – A mai napon sem maradt más, mint hogy gratuláljunk az ellenfélnek. Ha nem kapjuk össze magunkat, akkor nehéz lesz a hátralévő négy mérkőzés!


Emőd – Hernádnémeti 2-0 (1-0)

Emőd, 120 néző. V.: Rendek.

Emőd: Besenyei – Jakab Sz., Petruska G., Boszák, Petró, Bodnár (Nagy, Vass), Rémiás, Jakab D., Petruska L. (Lengyel), Fekete, Fodor. Edző: Vass László.

Hernádnémeti: Gyöngyösi M. – Almádi, Szolnoki (Jávorszki), Lipták, Gyurgyánszki, Gyöngyösi G., Bernát (Dobos), Pálinkás, Horváth, Orosz, Hajdú (Debrődi). Edző: Hideg László.

G.: Petró, Nagy.

Jók: az egész csapat, ill. Gyöngyösi M.

Ifi: 5-0.

Vass László: – Őszinte részvétünk a Németh testvéreknek! Az csak másodlagos, hogy nyertünk. Örülök, hogy Hideg mester összeszedte a régi tanítványokat!

Hideg László: – Egy nagyon motivált Emőddel találkoztunk ma, mi pedig nagyon enerváltan, sok hibával játszottunk, ez még párosult két olyan eladott labdával, amiből gólokat kaptunk. Tanulságos vereség! Gratulálok a hazai csapatnak és Vass Laci barátomnak!

A Mezőcsát visszalépése miatt a Mályi szabadnapos volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!