Ázsia-Túra

2011.02.28. 16:13

Kezdődik a szezon a HQ Racing számára!

<p>Lassacskán elkészülté nyilváníthatjuk a HQ Racing legújabb verseny quadját, amivel Hangodi Zoltán a 2011.-es tereprally szezon hazai , és külföldi versenyein indul.</p>

A hazai tereprally OB. futamsorozat előtt természetesen a HQ Racing hivatalos tesztre készül, amiről később beszámolunk.

Na de ne rohanjunk ennyire előre, hiszen az Országos Bajnokság előtt még a csapat kilátogat Olaszországba, a 2011.-es Italian Baja helyszínére, ahol már az új quaddal áll rajthoz Hangodi Zoli.

Mint feltűnt az olvasóknak, csak rébuszokban ír csapatunk a HanGodzilla elnevezésű quadról. A titkolózás oka nem más, mint hogy a 2011. március 12-13.-án tartandó Auto-Motorsport Expo keretein belül tervezzük bemutatni az új versenygépet. Eme rendezvény keretein belül nem csak álló helyzetben, hanem egy rövid bemutató keretein belül versenytempóban is megcsodálható lesz a „szörnyeteg”.

Címkék#hq racing

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!