„Szó szerint szociohorror volt” – Brutális részletek az avasi baltás gyilkosságról

Akt.:
„Szó szerint szociohorror volt” - Brutális részletek az avasi baltás gyilkosságról
„Szó szerint szociohorror volt” - Brutális részletek az avasi baltás gyilkosságról - © Fotó: Zsaru Magazin
Miskolc – Brutális részleteket közölt a Zsaru Magazin a július 5-én elkövetett avasi gyilkosságról, amelynek során egy 25 éves férfi baltával ütötte agyon 45 éves ismerősét.

Az eset Miskolcon, az avasi erdőben történt, ahol egy ötfős baráti-családi társaság élt sátrakban, kalyibákban. Ahogy a rendőrség fogalmazott, „maguk választotta, egyszerű, nomád körülmények között” éltek, magyarul csöveztek – írja az index.hu.

Helyszíni szemle 014

A kis kolónia három sátorban élt a fővizsgáló őrnagy szerint, az egyikben egy negyvenes asszony, őt gyakran látogatta élettársa, akinek a városban épített lakhelye volt. A másik sátorban a nő fia lakott az élettársával, a harmadikban pedig az állapotos lánya a párjával. Fémhulladékok, visszaváltható üvegek gyűjtéséből és kéregetésből éltek, a pénz nagy részét pedig alkoholra fordították.

Helyszíni szemle 025

Július 5-én délután sem volt ez másként, a társaság hat liter borral tért vissza a városból, ezután pedig sört ittak (a terhes nő kivételével), és a tanúk elmondása szerint a gyilkosság gyanúsítottjának élettársa megjegyzést tett az áldozatra, azt sugallta, hogy szexuális kapcsolatuk volt. A férfi először hárította ezt, majd megindult a nő felé. Ezt a mozdulatot a 25 éves részeg gyanúsított túlreagálta, és az egyik portyáján talált baltával lesújtott a 45 éves áldozat fejére. Az áldozat terhes élettársa ölébe rogyott, miközben a támadó további csapásokat mért rá a baltával.

Helyszíni szemle 079

Ezután a tettes és élettársa elmenekültek, de a menekülés közben egy gyertya felgyújtotta a sátrukat, ezzel még nagyobb káosz lett úrrá a sokkos állapotban lévő társaságon, akik a sérültet próbálták ellátni. Az öt-hat fejre mért, erős ütés után nem volt esélye a túlélésre, a mentőautóban halt meg. Utolsó mondatával születendő gyereke megóvására kérte élettársát.

Helyszíni szemle 039

A rendőrök két órán belül elfogták a gyilkosság gyanúsítottját, aki először letagadta, amit tett, és anyja élettársára akarta kenni a gyilkosságot, de ezt a tanúk cáfolták.

Helyszíni szemle 066

A rendőrség emberölés miatt indított eljárást az írni-olvasni nem tudó gyanúsított ellen, és elrendelték elmeorvos-szakértői vizsgálatát.

Forrás: index.hu | Zsaru Magazin.


Hirtelen felindulásból megölte ismerősét a férfi Miskolcon
Miskolc - Baltával csapott le az idősebb férfira vitájukat követően az avasi lakótelepen. Heves szóváltást követően egy huszonöt éves miskolci férfi baltával súlyosan bántalmazta, többször megütötte negyvenöt éves férfi ismerősét. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2018. j...

Emberölés Miskolcon - Baltával sújtott le ismerősére az Avason
Miskolc - Rövid időn belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy baltával olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy a férfi belehalt sérüléseibe. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 25 éves ...Avas.
BOON.HU


hirdetés