Autó - Motor

2018.05.27. 21:53

Iseum Rallye - Turán győzött Szombathelyen

Miskolc, Szombathely - Két aszfalton megszerzett ezüstérem után, az Iseum Rallye-t Turán Frigyes és Bagaméri László (Hyundai i20 R5) nyerte meg.

Miskolc, Szombathely - Két aszfalton megszerzett ezüstérem után, az Iseum Rallye-t Turán Frigyes és Bagaméri László (Hyundai i20 R5) nyerte meg.

A szombathely környéki pályákon a kettős magabiztosan versenyzett, a tíz mért szakaszból hatot nyertek meg, több mint fél perces előnnyel zártak a murvás futam élén. Az ezüstérmet Vincze Ferenc és Farnadi Ágnes zsebelte be, akik nagy csatában győzték le a végül harmadikként célba ért Ranga Péter, Holczer Dániel kettőst.

A borsodi versenyzők közül legjobban Kazár Miklós szerepelt Szombathelyen, negyedik lett, de Balogh János is egy pódiumot jelentő ötödik pozícióban zárta a murvás viadalt.

A bajnokságban élen álló Hadik András, Bacigál Igor kettős szerencsés kimenetelű versenybalesetet szenvedett, így nem tudták befejezni az Iseum Rallye-t. A magyar bajnokság három hét múlva Székesfehérváron folytatódik.

ÉM-ME


Az Iseum Rallye nem hivatalos végeredménye

1. Turán Frigyes, Bagaméri László (Hyundai i20 R5) 1:13:32,9

2. Vincze Ferenc, Farnadi Ágnes (Ford Fiesta R5) +31,9

3. Ranga Péter, Holczer Dániel (Skoda Fabia R5) +33,0

4. Kazár Miklós, Tóth Zsolt (Skoda Fabia R5) +48,5

5. Balogh János, Szőke Tamás (Skoda Fabia R5) +54,9

6. Bútor Róbert, Tagai Róbert (Skoda Fabia R5) +58,3


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!