Asztrológia

2012.12.04. 12:58

Napi horoszkóp – kedd 2012.12.04.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21-04.20

Az elmúlt évben történt traumát most már ki kell hevernie. Egy szülő vagy egy közeli barát végérvényes elvesztése arra jó, hogy Ön figyelmesebb, törődőbb, szeretetteljesebb legyen az itt maradókkal. Tanuljon meg beszélgetni a halottaival, akik ezáltal újra élővé válnak Önben. Az elvesztés fájdalma ettől az újjászületéstől enyhülni fog. Környezetének nagy szüksége van Önre, az érzékenységére, az empátiájára.

Bika

04.21-05.21

Hát bizony, azt nem gondolta volna, hogy ellenségei az első megingását ilyen alattomos módon kihasználják. Úgy estek Önnek, mintha minden eddigi sérelmük oka Ön lenne. E támadások visszaverése nagy erőfeszítést és figyelmet igényel, arról nem is beszélve, hogy más munkától vonja el a figyelmét, az energiáját. Kétszeres veszteség éri tehát egyszerre. De ha mindkettőn sikeresen győzedelmeskedik, mégis eredményes napot zárhat.

Ikrek

05.22-06.21

Mindig örül, ha segíthet valakinek, aki közel áll Önhöz, de ez a mostani megkeresés különösen meglágyítja a szívét. Számtalan ötlettel, tanáccsal látja el az ismerősét, hiszen a szívügyének tekinti a dolgot, és ha már ilyen önzetlen volt, nyugodtan megihat egy pohár finom bort. Teljesítette a mai napi jócselekedetét is. Ideje lenne viszont megkezdenie a megfelelő ajándékok megvásárlását, hogy később ne kelljen kapkodnia.

Rák

06.22-07.22

Sehogyan sem akar javulni a hangulata. Ráadásul teljesen elhatalmasodott Önön a lustaság is. Nincs ez így jól, kezdje összeszedni magát. A munkáját így is, úgy is el kell végeznie, senki nem csinálja meg Ön helyett. Nem volna jobb mindezt vidáman csinálni? Az is igaz persze, hogy az a feladat, amelyet kapott, meglehetősen unalmas, de azt is meg kell csinálnia valakinek. Látja, így lesz Önből „valaki”, bár szíve szerint most „senki” lenne.

Oroszlán

07.23-08.23

A távolság szokatlanul erős vágyakozást és egyben kísértést kelt Önben. Ez megzavarja mindennapi életét, és felelőtlen kalandba sodorhatja. Így csak ideig-óráig tudná pótolni a távollévő kedvest, és a magánya egyre jobban elmélyül. A viszontlátásig még sok időnek kell eltelnie, így valamilyen megoldást csak kell találnia. Talán forduljon az alkotás felé, próbáljon meg elmerülni a művészetekben.

Szűz

08.24-09.23

Bekövetkezhet, amire a legkevésbé számított: jutalomban, elismerésben részesülhet. A váratlan siker fellelkesíti, helyreállítja az önbizalmát, megacélozza az erejét. Az ilyen napot meg kell ünnepelni. Kedvezőbb színben tűnhet fel a munkatársai előtt, ha nem sajnál tőlük egy pohár pezsgőt, vagy sort kerít egy későbbi, hangulatos összejövetelre. Most ne legyen fukar. Ne feledkezzék meg a szeretteiről sem. Ők sem bánnának egy kis kiruccanást.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24-10.23

Ismét felmerül a kérdés, hogy el kellene költözniük. Valóban szükségük lenne egy nagyobb lakásra, de ezt néhány hónapra verje ki a fejéből. Már csak azért is, mert felesleges volna télen felvállalni egy ekkora megpróbáltatást, mellesleg még hiányzik egy „kisebb” összeg a cseréhez. Törődjön bele, hogy ez az év már minden nagyobb felhajtás nélkül fog eltelni. Higgye el, még így sem fog unatkozni.

Skorpió

10.24-11.22

Ismét elfogja a kétség: a látványos szakmai sikerek már nem elégítik ki, többre, másra vágyik. Önmagának szeretné bebizonyítani, hogy valóban tehetséges. Az önbizalma kissé megrendül, és ebben közrejátszik kapcsolatának kudarca is. Most ne ezen töprengjen, hanem ragadjon meg minden alkalmat az érvényesülésre. Ebben segíti a kozmikus tér. Ám nem sokra megy vele, ha kihagyja a legjobb lehetőségeket.

Nyilas

11.23-12.21

Nincs értelme olyan dolgokért fárasztania magát, amelyekhez nincs meg a kellő lelkiereje. Az egészsége gyenge lábakon áll, ezért az év végére rövidebb szabadságot iktasson tervei közé. A szabadságnak már a gondolata is nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá fogja tenni Önt az elkövetkező időkben. Gazdálkodjon jól a fizikai és a lelki erejével, hogy kitartson addig, míg kiszabadulhat a taposómalomból.

Bak

12.22-01.20

Szinte szárnyakat kap egy komoly összeg hallatán. Csak a táltosoknak szokott sikerülni olyan csodákat véghezvinni, mint amilyenre hirtelen képessé válik. Ha kerülni tudja a kemény szavakat, az önfejű csökönyösséget, dicséretekkel fogják elárasztani. Mély lélegzet és újra indulhat a mosoly. Használja ki okosan a mára aktivizálódott energiáit és járjon néhány olyan ügy végére, melyek a fiókja mélyén lapulnak.

Vízöntő

01.21-02.19

A mai nap rögtönzött bulija határozottan jól sikerült, főként, ha Ön rendezte. A kedvessége, előzékenysége mindenkit meglepett, hiszen Önről, a sikeres emberről azt feltételezték, hogy beképzelt és nagyképű. Bemutathatta egy másik, eddig rejtett oldalát és ezzel új barátokat szerzett magának kollégái körében is. De csak módjával fogyasszon alkoholt, mert hamar megeredhet a nyelve és ellenségekre is szert tehet a szókimondásával.

Halak

02.20-03.20

A mai napon kiegyenlítheti egy régi tartozását. Ne tápláljon hiú illúziókat: fejjel nem lesz képes áttörni a falat. Inkább törekedjen a kompromisszumokra. Ne felejtse el egy percre sem: senki sem pótolhatatlan. Partnerei a magánéletben vagy a munkahelyén remélik, hogy nem kell csalódniuk Önben. Nem várnak Öntől lehetetlent, de mindenképpen nagy összpontosítást és aprócska figyelmességet. Ugye tudja teljesíteni?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!