Asztrológia

2012.12.13. 10:46

Napi horoszkóp - csütörtök 2012.12.13.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Családi körülményeiben jelentős fordulat állhat elő valami előre nem látható, váratlan fejlemény, vagy akár egy kósza ötlet nyomán. Költözködés, lakásfelújítás illetve bútortologatás jöhet szóba leginkább, de a változtatás iránti igény mindenképpen cselekvésre fogja késztetni. Elhatározásait máris villámgyors tettek követnék, ha az anyagi erőforrásai nem szabnának határt az álmainak. Előbb gondolatban tegye próbára a forgatókönyvet.

Bika

04.21-05.21

Ne adjon több időt neki. Annyiszor kért már türelmet, haladékot. Annyiszor eljátszott már magával, hogy többé nincs hitele. Keményítse meg a szívét, és ne lágyuljon el a tekintetétől. Mindig ezt a csodafegyvert játssza ki Ön ellen. És eddig Ön mindig hitt is neki, reménykedett. Aztán az idő múlásával csak a csalódás jutott osztályrészéül. Ideje, hogy ha másból nem is, legalább a saját kárán tanuljon.

Ikrek

05.22-06.21

Ma fontos tárgyalás vár Önre. Szerencsére nem egyedül, hanem felettesével képviselik munkahelye érdekeit, hisz fontos kérdések dőlnek el, melyek a cég egész jövőjét érintik. A jól felépített stratégiájuknak köszönhetően a tárgyalópartnereknek nem tűnik fel, hogy végig blöffölnek. Jó párost alkottak, ez a főnöke Önbe vetett bizalmát is tovább mélyíti és megerősíti a pozícióját. Nagy gyakorlata van most ebben, szívügyekben sem viselkedik mostanában másként.

Rák

06.22-07.22

A sors kegyeltjének érezheti magát a mai napon. Meghallgatta az ég a fohászát, és a főnöke betelefonált, hogy váratlan események miatt nem lesz elérhető. Hirtelen azt sem tudja, mit kezdjen ezzel a potya nappal, de egyben biztos: a távozás hímes mezejére lép. A munka sajnos úgyis megvárja, de annyi egyéb teendője akad, amit csak napközben lehet elintézni, hogy soha jobbkor nem jöhetett volna ez a „szabad” nap. Próbálja meg jól beosztani az idejét.

Oroszlán

07.23-08.23

Még jó, hogy nincs ma péntek. Persze egy ilyen zűrös, kusza napon mindegy, hogy mit mutat a naptár. Lehetne akár január 1. is, akkor sem sikerülne semmi. Ne fogjon bele fontos ügyekbe, az apróbb kudarcokat még úgy, ahogy ki lehet heverni, de ha egy jövőjét befolyásoló dolog fut vakvágányra, nehezen orvosolható már idén. Legyen sokkal figyelmesebb. Bár még nincs Karácsony, egy apró ajándékkal kedveskedhetne a párjának.

Szűz

08.24-09.23

A váratlan és szerencsés fordulatok napja a mai. Remek hangulatban kezd napi teendői elvégzéséhez, lázas iramot diktál egész nap. Vigyázzon, mert a túlfeszített tempó árt az egészségének, és felkelti munkatárai irigységét. Legyen óvatosabb és körültekintőbb, mert könnyen előfordulhat az is, hogy a munkabírásával és a lendületével visszaélnek, kihasználják a lelkesedését és olyan feladatokat is a nyakába sóznak, melyek elvégzésére nincs jogosultsága.

Mérleg

09.24-10.23

Nagyon egyedül érzi magát, de ma valahogy ezt nem is bánja. Hiszen az ünnepek alatt bőven lesz része sürgés-forgásban, látogatókban, hívatlan vendégekben. Fel akar készülni a szokásosnál is nagyobb felhajtásra. Ha a munkahelyi teendői után még lesz kedve és főleg ideje, menjen el a város karácsonyi vásárába, számos ajándékötletet találhat, beszerezhet néhány hiányzó meglepetést. Ne feledkezzen meg Éva nevű barátnőiről sem.


[poll id="4"]


Skorpió

10.24-11.22

Minden oka megvan arra, hogy elégedett legyen önmagával: a munkahelyén változatlanul értékelik a tevékenységét, a pozíciója szilárd. A szorult anyagi helyzetéből is sikerült kivágnia magát, így kellemes ünnepek elé nézhet. A családjában már ismét nyugalom és harmónia uralkodik. Végül is nagy nehezen csak elérte, hogy a gyermekei megbékéljenek egymással és így a napi veszekedések végre elcsitultak.

Nyilas

11.23-12.21

Ma sikerélményt könyvelhet el: legyőzi a vetélytársakat mind a hivatásában, szakmájában, mind a magánéletében. Profitáljon ebből! Teremtsen kapcsolatot olyan emberekkel, akiket korábban elérhetetlennek hitt, de a mostani győzelmek közelebb vitték Önt hozzájuk. Sikerei nemcsak növelik az önbizalmát, de kivívják mások megbecsülését és csodálatát is. Ez pedig segíti majd a további munkájában.

Bak

12.22-01.20

Közlékeny és valamennyi hír befogadására alkalmas. Egy jótékony célú akció fő szervezőjeként mutatkozik be, és egyúttal mindjárt sikerrel is teljesíti ezt a feladatát. Noha nagyon sok huzavonával, egyeztetéssel, könyörgéssel jár, a végső eredményért érdemes mindent megtenni. Mindössze szóbeli dicsérettel illetik, de ez most felér az Ön számára egy Kossuth-díjjal. Hisz ebben a feladatban igazán a kedvezményezettek nyertek.

Vízöntő

01.21-02.19

Tudtán kívül döntenek a jövőjéről, határoznak a lehetőségeiről. Bár erről csak később szerez tudomást, mégis már ma is érzi, hogy valamilyen furcsa vibrálás van a levegőben, ha beteszi egy helyiségbe a lábát. Hogy pontosan mi, azt még nem tudja, csak sejti, hogy az Ön számára kellemetlen dolgok vannak készülőben. Ettől persze még érzékenyebb és idegesebb, mint amit már megszoktak Öntől.

Halak

02.20-03.20

Lássa be, hogy hosszabb távon nem folytathat rablógazdálkodást az egészségével, ideje hát, hogy alávesse magát egy alaposabb kivizsgálásnak, Ma megint hajlamos lesz a hűtlenségre. Ha nem tud ellenállni a csábításnak, ideje lenne elgondolkodnia a kapcsolata jövőjén és értelmén is. Mindemellett arra is törekedjen, hogy legalább a partnerét ne sértse meg. Gondoljon arra, hogy ellenkező esetben Ön mennyire szenvedne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!