Asztrológia

2012.10.15. 12:40

Napi horoszkóp – hétfő 2012.10.15.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21-04.20

Minél hamarabb cselekszik, annál hamarabb lábal ki abból a zavaros helyzetből, amelybe reggel keveredik. Ha minden áron meg akar felelni az Önnél erősebb akarattal rendelkező személynek, akkor soha nem fogja megismerni önmagát. Ahhoz, hogy rátaláljon a valódi énjére, bizony néha szembe kell szállnia olyan emberekkel is, akikről úgy gondolja, nem győzheti le őket. Egy-egy elvesztett „csata” erősebbé teheti.

Bika

04.21-05.21

Újabb bravúros eredményt ér el. Hatalmas küzdelemben jelentős győzelmet arat a saját kilóival szemben. A mérleg legalábbis erről tanúskodik. És milyen rövid idő alatt ment le ilyen sok kiló. A diéta ezen formája és a több mozgás tehát bejött. Most talán még inkább fogadja meg az orvos tanácsait, még kíméletlenebbül tartsa magát az előírtakhoz, és akkor újabb győzelmi jelentést küldhet az ügyben érdekelteknek.

Ikrek

05.22-06.21

Az új kapcsolata biztatóan alakul, lassanként önmaga is elhiszi, hogy a mennyekben jár. De vigyázzon, mert ilyen magasról nagyot lehet ám esni. Még nincs tisztában azzal, mit is érez valójában, ezért viselkedjen visszafogottan, még ha ez nehezére is esik, amikor együtt vannak. Uralkodjon magán akkor is, ha nehezen viseli az érzelmei ilyetén korlátozását. És különösen a környezetét ne kergesse az őrületbe az állandó áradozásával.

Rák

06.22-07.22

Reggelizés közben hallgatta a rádiót, valaki megnyerte a főnyereményt. Szomorúan állapítja meg, hogy ez alkalommal sem Önre mosolygott a szerencse. Mégis elábrándozik azon, mit vett volna a pénzből. Még az sem tudja lerángatni a földre, hogy munkába kell mennie. Egész nap szövi az álmait, lehet, hogy vakon elmegy a szerencse mellett. Ébredjen már fel végre, mert így a saját élete mellett is elmegy.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23-08.23

Csábító feladatok várnak Önre ezen a héten. Valamilyen formában mindegyik a kedvére való lenne, mindegyiket szívesen csinálná. Ne kapkodja el a dolgot, és alaposan gondolja át a lehetőségeket, és főleg csak annyit vállaljon, amennyit jó szívvel és főleg jó erőben, különösebb megerőltetés nélkül el tud végezni. A saját maga által felállított szintet ugyanis erkölcsi kötelessége elérni.

Szűz

08.24-09.23

A jegy szülötteivel ritkán fordul elő, hogy futó kalandokba bonyolódnak. Nehezen csábíthatóak el, de ha rátalálnak az igazi párjukra, tartós, mély érzelemmel kötődnek hozzá. Szerelmi éhségüket ritkán csillapítják házon kívül, és a szeretett partner birtoklása serkentően hat a tehetségük, alkotóképességük kibontakozására is. A szerelmi csúcsteljesítmények után ezért a mai napon az alkotómunkában is kitombolhatja magát.

Mérleg

09.24-10.23

Heves szóváltásba támad a legkedvesebb kollégájával, valami teljesen jelentéktelen apróságon vesznek össze. Ez nagyon lehangolja, már csak azért is, mert egész nap úgy járnak-kelnek egymás mellett, mint két idegen. Ilyen hangulatban egyszerűen képtelen összpontosítani és a feladataira koncentrálni. Szeretné megtalálni a megoldás kulcsát, de teljesen tanácstalan. Ne vigye még haza is ezt a problémát, van otthon is éppen elég belőle.

Skorpió

10.24-11.22

Rendkívüli napra ébredt, a közérzete csodálatos. A szenvedélye fellángol, a partnerével újra átéli a szerelmük legforróbb pillanatait. A testi-lelki összetartozás igazi csodája ez. Boldogságát a sors még szerencsével is tetézheti. A mai napon minden, amibe csak belefog, arannyá változik a kezei között. Számoljon hát ezzel a rendkívüli lehetőséggel is, és vegye elő az olyan elintézetlen ügyeit, amelyek sikeréhez elengedhetetlen egy kis szerencse.

Nyilas

11.23-12.21

A kíváncsisága kínos helyzetbe sodorhatja. Hogy a problémáit megoldja, sok tapintatra lesz szüksége. Ne kövesse el azt a hibát, hogy a jó szándékú emberek által felkínált segítséget visszautasítja pusztán büszkeségből. A szellemi érdeklődésének ne vessen gátat: az olvasás nem elpocsékolt idő – és új szempontokat, ötleteket nyerhet általa. Legyen ma könnyed, így legyőzheti a szembejövő nehézségeket.

Bak

12.22-01.20

Szokatlan családi egyetértés fémjelzi ezt a napot. Valami kellemetlensége támad a rendőrséggel, és most a családtagjai egyként segítenek átvészelni a cseppet sem hiányzott, kritikus órákat. Bárcsak ilyen kedvezőtlen helyzeteken túl is működne az összetartás. Még a gyerekek is megérzik, hogy valami történt, és igyekeznek „jók” lenni. A mai napon mindenki egy emberként áll ki Ön mellett, ahogy a mondás is tartja, minden rosszban van valami jó.

Vízöntő

01.21-02.19

Ma alaposan betartanak Önnek azon személyek, akikkel oly sok jót tett eddig. Nem képesek belenyugodni abba, hogy Ön a képességei alapján kiemelkedett, érvényesült. Bár ez fájdalmas Önnek, addig nem tehet semmit, amíg be nem látják, hogy Ön a jövőben sem lesz a rosszakarójuk, sőt segíteni fog nekik. Persze ennek előfeltétele, hogy ne viselkedjenek és gondolkodjanak úgy, ahogy a mai napon tették.

Halak

02.20-03.20

Ez a hét a Halak jegyében született embernek váratlanul sok nehézséget hoz a munkahelyén. Sajnos Ön sem kerülheti el a sorsát. A dolgokat sokkal könnyebbnek képzelte, nem igaz? A magánéletében különböző sérelmek érhetik, melyeket csak tapintattal és rábeszélő készséggel lehet elsimítani. Este hajlik arra, hogy valakit többre értékeljen, mint amennyit valójában ér. Később ennek komoly kárát látja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!