Asztrológia

2012.05.16. 10:52

Napi horoszkóp – szerda

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.

A kevés változatosságot igénylő tevékenységek nem felelnek meg az Ön elképzeléseinek, de jó érzékkel elemzi a váratlan helyzeteket és hatásokat, gyorsan és hatékonyan dönt. Sikereit néhány váratlan, de időben felismert lehetőségnek köszönheti. Talán ráébred, hogy lehet mást is csinálni egy idegen városban, mint múzeumokat látogatni. Van például, aki ismerkedni jár oda. Lehet, most jön szembe az a bizonyos ő?


 

Bika 04.21.-05.21.

Ahhoz nagyon ért, hogy megtalálja az ellenfele gyenge pontját, és éppen akkor lendüljön támadásba, amikor a legkevésbé számít rá. Olyan társra talál, aki hasonló tulajdonságokkal bír, ugyanolyan kíméletlen ellenfeleihez, éppoly jó érzékkel választja ki a támadás idejét és irányát, mint Ön. Ha tehát ellenségekké válnak, méltán retteghet, ha viszont barátok lesznek, senki nem tud ellenállni Önöknek.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

A mai napra dicsőséget jelez a csillagok és bolygók állása. Már fonják is Önnek a győzelmi babérkoszorút. Új baráti körét is mutatja a szerencsecsillag és a karrierje szép felfelé ívelését. Nincs ebben az ívelésben egy parányi törtetés sem, csak egészséges ambíciók. A lakásban érezhető kellemetlen szag arra figyelmezteti, hogy eltömődött a kémény. Forduljon szakemberhez. Vagy oltsa el a pipáját?


 

Rák 06.22.-07.22.

Nehezen múlik az idő, semmi olyan nem történik, ami kizökkentené a fásultságából. Csupa rutinfeladatot kap a munkahelyén is, és otthon is a megszokott dolgok várják. Vigasztalja magát azzal, hogy legalább a rossz is elkerüli, nemcsak a kihívások. Előbb-utóbb csak változik a helyzet. Addig is igyekezzen helytállni, vágjon jó képet a dolgokhoz, mert ha egymást idegesítik, az csak ront a helyzeten.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Amilyen az adjon isten, olyan lesz a fogadj isten. Miért lepődik meg azon, ahogyan most Önnel bánnak? Teljesen megfeledkezett már a közelmúltban lezajlott konfliktusokról? Ugye? Ahogy akkor Ön nem a legmegfelelőbben viselkedett, miért várja el, hogy most megértőek legyenek Önnel szemben? Ha egy kicsit belátóbban viszonyult volna az akkor kiszolgáltatott helyzetben lévőkhöz, akkor most nem volnának ilyen kemények Önnel szemben.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Hivatásában újabb sikereket könyvelhet el, holott nem is számított rá. Energiatartalékai mintha kezdenének kimerülni, az elmúlt napokban túlhajtotta magát. Egyelőre zavartalanul sütkérezik a dicsőségben, sőt, újabb vállalkozásoktól sem riad vissza, mégsem árt, ha jobban gazdálkodik az erejével és energiáival. Minden kísérlete kudarcba fulladhat, ha a betegség most dönti le a lábáról.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Nem tud emelt fővel veszíteni, nem ismeri el az ellenfele igazát. Mindenképpen be akarja bizonyítani, hogy az Ön elképzelései a helyesek és helytállóak. Nem kap támogatást barátaitól, kollégáitól, sőt, egykori bajtársai is elfordulnak Öntől. Talán be kellene látnia, hogy vesztett, és néhány szóval – de semmiképpen sem iróniával – el kellene ismernie a másik fél győzelmét. Nehezére esik? Igen. De így Öné lehet az erkölcsi győzelem.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Ha nem rontja el, nagyszerű napja lehet. Ma a csillagok védelme alatt áll, tehát könnyebben boldogul a főnökeivel, üzleti partnereivel, de még a máskor utált hivatali ügyintézőkkel is. Üzleti tárgyalásain képes kiharcolni a legelőnyösebb feltételeket, vállalkozásait biztos kézzel irányítja, és eséllyel indulhat pályázatokon, versenyeken. Bármibe fog a mai napon, számíthat a szerencséjére.


 

Nyilas 11.23.-12.21

A tegnapi zűrös, lehangoló napja után boldognak, felszabadultnak, boldognak érzi magát. A veszekedős hangulat már a múlté. Környezetének a mai napon újat tud nyújtani, de ne vigye túlzásba és ne tetszelegjen ebben. Ügyei biztatóan alakulnak. A korábbi nagyhangú kijelentése miatti kritikát pedig - sajnos – el kell viselnie. Cserébe este a szerelemben kárpótlást kaphat, meglepetésben lehet része.


 

Bak 12.22.-01.20.

Legalább négy-öt témában kell helytállnia. Elég lesz az agymunka, ne tetézze felesleges odavágásokkal. Egy-két zöld alma, tisztított sárgarépa vagy karalábé is elfér a táskájában, és akkor nem kell, hogy üres gyomorral, idegesen futkározzon. Házi salátabárjából bármikor kiszolgálhatja magát. És ez a vonalainak is jobbat tesz, mintha csokoládét majszolna, és egészsége is hálásabb lesz, ha cigaretta helyett ilyeneket nassol.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

A szokásosnál kicsit passzívabb ezekben a napokban. Feltehetően azért húzódik a háttérbe, mert a közérzete nem éppen a legjobb. Mielőbb kúrálja ki magát, a lábon kihordott betegségek szövődményei igen veszélyesek lehetnek. Sem a mai napon, sem holnap nem tanácsos pénzügyekkel foglalkoznia, mert figyelme, teljesítőképessége most nincs a csúcson. A zugárusokat pedig nagy ívben kerülje el.


 

Halak 02.20.-03.20.

A mai napon elsősorban érzelmei irányítják. Megajándékozza Önt az a kellemes érzés, hogy viszontszeretik azok, akik igazán fontosak Önnek. Ön mellé állnak egy olyan vitában, amikor még Ön sem hiszi biztosan, hogy Önnek van igaza, de szeretteinek most sokkal fontosabb Önt arról biztosítaniuk, hogy számíthat rájuk. Este különösen hajlamos lesz arra, hogy átbújjon a partnere által szőtt háló szemein.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!