Figyelmen kívül hagyta a KRESZ-táblát Alsózsolcán, egy sérült

Az alsózsolcai Házgyári úton is történt egy baleset
Az alsózsolcai Házgyári úton is történt egy baleset - © Fotó: police.hu
Miskolc, Alsózsolca, Szerencs – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 15-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Szerencsen, a Rákóczi úton haladt 2017. július 15-én 9 óra 30 perckor egy férfi Ford típusú gépjárművével. A sofőr a gépkocsival balra nagy ívben akart megfordulni, amikor járművével felhajtott a kiépített kerékpárútra és ott ellökött egy kerékpárral közlekedő nőt. A baleset során az asszonynak súlyos sérülései keletkeztek.

kerekparos

Az alsózsolcai Házgyári úton közlekedett 2017. július 15-én 18 óra 50 perckor egy Seat típusú személygépjárművel egy férfi. A sofőr haladása során figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát és egy kereszteződésben összeütközött egy szabályosan közlekedő Daewoo típusú személygépjárművel. A balesetben egy személy könnyű sérüléseket szenvedett.

alsozzolca1

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenegy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására a balesetek elkerülése érdekében. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –Alsózsolca.
BOON.HU


hirdetés