Mobilozás okozhatta a Petőfi téri nagy balesetet, több motoros is megsérült Borsodban

Akt.:
Mobilozás okozhatta a Petőfi téri nagy balesetet, több motoros is megsérült Borsodban
Mobilozás okozhatta a Petőfi téri nagy balesetet, több motoros is megsérült Borsodban - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 19-én hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Arlóban, az Ady Endre úton 12 óra 25 perckor egy öt éves kisfiú figyelmetlenül lépett le az útra. Az arra haladó személygépkocsi vezetője a fékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést. A gyermek nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Miskolcon, a Szeles utcában 12 óra 50 perc körül egy kisteher-gépkocsi vezetője mobilozás közben későn vette észre az előtte elinduló autót, a kormányt félrerántotta és áttért a szemközti sávba, ahol neki ütközött egy autónak. A baleset következtében még két autó vált érintetté.

petofi_ter_negyes_baleset_12

petofi_ter_negyes_baleset_07

Mád irányából Tállya felé tartott egy motoros 14 óra körül, amikor a jármű vezetője egy kanyarban nem megfelelően kormányozta járművét és áttért a szemközti sávba, ahol egy tehergépkocsi járműszerelvények ütközött. A motorost súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

baleset3

Ónodon, a Mező utcában 14 óra 20 perc körül egy motoros nem megfelelően választotta meg járműve sebességét, egy kanyarban a jármű kicsúszott, a sofőr pedig leesett róla. A motorossal szemben alkalmazott alkohol szonda pozitív értéket mutatott, ráadásul a vezetéstől el volt tiltva és járművön nem volt hatósági jelzés.

motoros1

Abaújszántón, az Arany János utcában 19 óra körül egy autós nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, így összeütköztek. A balesetben a biciklis könnyebb sérüléseket szenvedett.

A 3-as számú főúton, Miskolc közelében az úgynevezett Turbó körforgalomban 20 óra körül egy motoros nem az út vonalvezetéséhez igazította járműve sebességét, így elesett. A motoros súlyos sérüléseket szenvedett.

baleset1

Miskolcon, a Hegyalja utcában 23 óra körül egy motoros haladás közben megcsúszott, majd felborult. A jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

baleset2

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy gépjárművük sebességét a mindenkori időjárási- és útviszonyoknak megfelelően válasszák meg, továbbá aki ittas, vagy bódult állapotban vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti! Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Törtek a karosszériák a Petőfi téren, ketten kórházba kerültek
Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt szerdán délután a Petőfi téren Miskolcon. A helyszínen szerzett információk szerint a Diósgyőr irányába haladó sorban a fehér furgon vezetője későn vette észre, hogy áll előtte a sor. Elkerülendő az ütközést balra rántotta a kormány, így fé...

Fél frontális ütközés Ónodon
Miskolc, Ónod, Szikszó - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 18-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Ónodon, a Nyéki utcán közlekedett 2017. július 18-án 16 óra 20 perckor egy Mini Cooper típusú gépjárművel egy...

Az alsózsolcai Házgyári úton is történt egy baleset
Miskolc, Alsózsolca, Szerencs - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 15-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Szerencsen, a Rákóczi úton haladt 2017. július 15-én 9 óra 30 perckor egy férfi Ford típusú gépjárművével....



Abaújszántó.
BOON.HU






hirdetés