15 kilós daganatot távolítottak el egy férfi gyomrából

Akt.:
15 kilós daganatot távolítottak el egy férfi gyomrából
© Fotó: CEN
Több mint tíz éven át növekedett a tumor a férfi gyomrában, közben abban a hitben élt, hogy természetes gyógymódokkal is kezelhető a betegsége. A daganat annyira elhatalmasodott, hogy a végén már akkora volt a férfi hasa, mint egy szülés előtt álló nőnek.

 

tumor1

Már 2004-ben érezte, hogy valami nincs rendben a gyomrával, és még akkor el is ment orvoshoz. Aztán 2006-ban találták meg a csomót, ami a következő években egyre csak növekedett, és amikor már strandlabda nagyságúra dagadt, a belső szerveit és beleit is elkezdte nyomni, oly annyira kockáztatva ezzel az egészségét, hogy akár bele is halhatott volna. A férfi kórházról kórházról kórházra járt, ám mindenhol azt mondták neki, hogy túlságosan veszélyes lenne kioperálni a daganatot.

tumor3

A tumort végül csak most, 10 évvel később távolították el, amely ekkorra már 15 kilósra tagadt. A beteg mindeddig abban a hitben élt, hogy természetes gyógymódokkal is meg tud szabadulni a daganattól. A tumort végül egy hatórás műtét során távolították el, és a férfi már az intenzív osztályon lábadozik.

Forrás: DailyMail

Címkék: , , ,hirdetés
hirdet�s