Helyi közélet

2007.10.25. 11:58

Buszok és bérletek

<p>Miskolc - A miskolci közlekedési vállalat tájékoztatása szerint a november 1-i ünnep miatti munkarendváltozások miatt az októberi bérletek november 7-én 24 óráig érvényesek.</p>

Az MVK Zrt. tájékoztatása szerint a november 1-i ünnep miatti munkarendváltozások miatt az októberi bérletek november 7-én 24 óráig érvényesek.

November 1-je és 4-e között minden MVK-s bérletpénztár a bérletváltási időszakra érvényes munkaszüneti napi, november 5-e és 7-e között pedig valamennyi bérletpénztár a bérletváltási időszakra érvényes munkanapi nyitva tartással várja az utazóközönséget. November 7-e után a bérletpénztárak a megszokottak szerint tartanak nyitva.

November 1-jén az MVK munkatársai fokozott figyelemmel kísérik az utasforgalmat, és amennyiben szükséges, rásegítő járatokat indít a cég. Mindenszentek napján a 44-es és ingyenes CORA járatok nem közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában