Helyi közélet

2008.04.14. 07:40

Kommandósok, jégeső, buszon maradt cipő

<p>Az elmúlt hét legnépszerűbb témái közül válogattunk Önöknek. Nézze meg Ön is, hogy mely videóinkat nézték meg a legtöbben az év tizenötödik hetében! <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></p>

Kommandósakció Prügyön és Taktaszadán
Élet és testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett zsarolás gyanúsítottait akarták elfogni a rendőrök  Taktaszadán és Prügyön, ám a feldühödött kétszáz fős rokonsereg ki akarta szabadítani őket...  Nézze meg a videót!


Jégeső Miskolcon április elején
Fél perces jégzápor csapott le vártalanul Miskolcra hétfőn délután - anyagi kárt nem okozott a zivatar. Jégeső, vagy vihar miatt nem kellett beavatkoznia a tűzoltóknak, és kárt sem jeleztek emiatt...  Nézze meg a videót!


Elvitte az MVK-busz az idős férfi cipőjét
A Szent György utcai megállóban szállt le egy idős ember a 32-es autóbuszról, amikor a buszsofőr a bal lábára zárta az ajtót és elindult. Az idős férfi megpróbált gyorsan cselekedni, miután elindult a busz és kirántotta úgy a lábát, hogy a cipője a buszon maradt, ő viszont nagyot esett a manőver következtében. Nézze meg a videót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában