Helyi közélet

2015.03.21. 10:49

Súlyos baleset Gibártnál - 14 éves fiúk sérültek meg egy kisbuszban

Gibárt - Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Gibártnál szombaton délelőtt.

Gibárt - Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Gibártnál szombaton délelőtt.Személyi sérüléses közúti, közlekedési baleset történt Gibárt, Dózsa Gy. és a Kossuth L. útkereszteződésben 2015.03.21-én 09.45 órakor, ahol Mercedes típ-ú. szgk a Dózsa Gy. útról úgy kanyarodott balra a Kossuth L. út irányába, hogy nem biztosított elhaladási elsőbbséget a Kossuth L. úton az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblával védett útszakaszon közlekedő Ford Transit típ-ú. tgk. részére, minek következtében a kereszteződésben összeütköztek.

A baleset során a gépkocsiban (labdarúgó mérkőzésre Tállyára) utazó 8 fő (kb. ( 14 éves budapesti lakosok fiúk) közül 1 fő gyermek előre láthatólag súlyos sérülést, 6 fő pedig könnyű sérülést szenvedett. Az "okozó" szgk. vezető az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett. Az útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett (mellékútra) terelve folyamatosan haladt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában