Helyi közélet

2010.08.31. 18:16

Oxigéngyár: viszik, mint a cukrot

<p>Miskolc - Még egy hete sincs, hogy megírtuk "(K)omlóstető? Bontják és elhordják az alállomást" című cikkünket, azonban sajnos a helyzet azóta csak romlott...</p>

A Komlóstető felé vezető út jobb oldalán található egykori oxigéngyári alállomás alig egy hét alatt is jelentősen leromlott, vagy ha úgy tetszik lerontották. Az úgynevezett lépcsőházi részen például még volt üveg, és több volt a fém is, ám augusztus utolsó napján már enyhén szólva is szellősen sikerült lencsevégre kapnunk az említett épületrészt.

A Borsod Online nem tehet mást, mint egy mementóként mindössze dokumentálni tudja az épület pusztulását. Azt, hogy egy egykor gazdával is rendelkező épületet miként lehet büntetlenül elpusztítani, akár fényes nappal azért, mert a jelenlegi tulajdonost "ez" nem zavarja, s mivel nincs feljelentés, a rendőrség is tehetetlen.


(K)omlóstető? Bontják és elhordják az alállomást

boon | 2010.08.26 15:10
Miskolc - Volt, aki egykor felépítette, később valaki megvette, most vannak, akik bontják és elhordják a Komlóstető felé vezető úton található oxigéngyári alállomást. A rendőrség tehetetlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában