Friss hírek

2010.03.15. 20:03

Válik Kate Winslet és Sam Mendes

<p>Elváik Kate Winslet és Sam Mendes. Az Oscar-díjas brit színésznõ és rendezõ férje már szétköltöztek - errõl a házaspár ügyvédei számoltak be hétfõn.</p>

"Kate és Sam szomorúan tudatják, hogy különköltöztek év elején. A szétválás barátságban, kölcsönös egyetértésben történt. Mindketten elkötelezettek abban, hogy gyermekük nevelésébõl kivegyék a részüket" - olvasható az ügyvédek által közösen megfogalmazott közleményben. A hétfõi nyilatkozat arról nem szól, hogy mi az oka a 34 éves színésznõ és 48 éves rendezõ férje szétköltözésének. Az amerikai média úgy értesült, hogy már beadták a válókeresetet.

Kate Winslet és Sam Mendes 2003. május 24-én házasodott össze Anguilla szigetén a Karib-tengeren. Fiuk, Joe Alfie Winslet Mendes, 2003. december 22-én született New Yorkban. A színésznõnek van egy tízéves lánya a Jim Threapleton rendezõvel 2001-ben felbomlott házasságából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!