Helyi közélet

2012.12.13. 23:24

Rendőrhöz csöngetett be a csaló...

Miskolc - Egy miskolci csaló több embert is megtévesztett azzal, hogy felújítja nyílászáróikat. Legutóbb azonban egy rendőrhöz csengetett be...

Miskolc - Egy miskolci csaló több embert is megtévesztett azzal, hogy felújítja nyílászáróikat. Legutóbb azonban egy rendőrhöz csengetett be...A Miskolci Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás gyanúja miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen elkövetővel szemben. A férfi ablak és ajtó felújításokra vett fel pénzt a sértettektől, a munkálatokat azonban nem állt szándékában elvégezni. A tettes 2010 júniusától tévesztette meg a jóhiszemű megrendelőket, akiktől előlegként kisebb-nagyobb összegeket vett fel.

A sorozatcsalót - közel egy éves körözés után - egy leleményes, szolgálaton kívüli rendőr ismerte fel, akinek a lakásába szintén becsengetett a gyanúsított a korábban már bevált megtévesztő módszerével, de ezúttal rajta vesztett.

Az elkövető kihallgatása során a terhére rótt, összesen 29 rendbeli csalás elkövetését beismerte.

A Miskolci Rendőrkapitányság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

- Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában