Helyi közélet

2008.03.19. 14:08

A partnerség napja legyen március 18

<p>Befejezéséhez közeledik a ROP 3.1.3 Regionális és kistérségi szintű együttműködések ösztönzése program keretében megvalósuló Kapcsolat-projekt.</p>

 Az Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács munkaszervezete, mint projektgazda összesen 171 millió forint az Európai Unió által társfinanszírozott támogatásból valósított meg több mint 1800 partner szervezet bevonásával. A projekt ideje alatt – 2005-től 2008-ig – közel ezer különböző rendezvény került megvalósításra és több mint nyolcezer résztvevő ismerkedett meg az együttműködésben rejlő lehetőségekkel.

A folyamat továbbvitele céljából együttműködési szerződést írt alá a Regionális Fejlesztési Tanács és a 28 kistérségi többcélú társaság. Szabó György, a tanács elnöke javasolta, hogy legyen március 18. -a a partnerség napja és minden évben ilyenkor térjenek vissza egy értékelés erejéig a folyamat alakulására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában