Sport

2011.11.05. 09:53

Orosházán a Kazincbarcika

A labdarúgó NB II Keleti csoprtjában Orosházán vendégeskedik a Kazincbarcikai SC szombaton 13.30-tól.

A labdarúgó NB II Keleti csoprtjában Orosházán vendégeskedik a Kazincbarcikai SC szombaton 13.30-tól.

Szabó János, a KBSC vezetőedzője: - Örülök annak, hogy a hét közben elvégzett munka visszaköszön a pályán, így volt ez a Mezőkövesd elleni mérkőzésen is. Formálódik a csapat, az viszont igaz, hogy nem szerzünk sok gólt. Ennek egyrészt a rutintalanság az oka, másrészt az, hogy nincs egy igazi befejező centerünk, azonban ezzel együtt is elégedett vagyok a játékosok teljesítményével. Az Orosháza rengeteg döntetlent ér el, vagyis masszív gárda, de ugyanabban cipőben járnak, mint mi, előrejátékban nem igazán tudnak dominánsak lenni. Legutóbb idegenben, Debrecenben körbelövöldöztük a kaput, betalálni viszont nem sikerült, remélem, hogy ez most másként lesz, ami pontszerzéssel párosul.

A barcikaiaknál Dávid Z. ugyan már edz, de még csak óvatosan, Komlósi szintén maródi, és Szabó Á. is sérülést szenvedett, kérdéses, hogy be tud-e állni a kapuba Orosházán.

A pályán

Orosháza FC – Kazincbarcikai SC (szombat, 13.30)

A KBSC tervezett csapata: Szabó Á. (Hamar) - Nyitrai, Toplenszki, Nyisalovits, Horváth Sz. – Fehér, Konate, Kovács P., Tátrai – Mbei, Bene.

Az edző tippje: 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!