Uncategorized

2015.12.08. 08:48

Ilyen volt 2015 – legyen más 2016!

Miskolc - Hogyan telt a 2015-ös esztendő? Elégedett vagy? Szerettél volna többet kihozni a mögötted álló hónapokból?

Miskolc - Hogyan telt a 2015-ös esztendő? Elégedett vagy? Szerettél volna többet kihozni a mögötted álló hónapokból?

Gallai Judit, az Észak életmód tanácsadója így látja, hogy a decemberi számvetések, visszatekintések idején milyen stratégiát érdemes követnünk:

Sokunknak nincs ideje önmagára, túlhajszoljuk magunkat, bedarálnak a mindennapok. Egyre nehezebb felkelni és teljesíteni kötelességeinket. Azt érezzük, hogy mindenki másnak azonban sikerül teljes életet élnie. Ilyenkor itt az ideje, hogy számvetést készítsünk mindarról, amit örök emlékként viszünk magunkkal. Ideje felidéznünk a kellemes, vidám, megható eseményeket, a feladatokat, melyeket sikerült véghezvinnünk, befejeznünk. Érdemes fontolóra vennünk, mikor éreztük a legbüszkébbnek magunkat, s milyen kihívásoknak sikerült megfelelnünk. Kockáztattunk-e az elmúlt esztendőben? Ha fájdalmas, nehezen érthető dolgok is történtek velünk – gondoljuk át, miben és hol cselekedtünk másképpen, mint kellett volna higgadtabban, ésszerűbben döntenünk. Vannak-e olyan döntések, melyeket halogattunk?

Számtalan esetben fogadunk meg év vége felé, vagy szertartásosan újévkor betarthatatlan ígéreteket, pedig azonnali hatást, eredményt várunk. Ha betartható célokat tűzünk ki, energia befektetésére és időre is szükségünk van. Keressünk olyan tevékenységeket, melyek boldoggá tesznek, feltöltenek, melyekről eddig csak álmodoztunk. Írjuk össze, mit szeretnénk elérni életünk különböző területein. Gondoljuk át, mi motivál bennünket, s ha elérjük kitűzött céljainkat, milyen előnyökre tehetünk szert. Hagyjunk időt pihenésre, töltődésre is.

A rövid és hosszú távú célok megtervezésében és elérésében az Észak is segít most. Gallai Judit így fogalmaz:

- Gyere, csatlakozz és töltsük meg együtt a következő év hónapjait, heteit tartalmas programokkal, melyek szívet – lelket melengetők. Hasznos ötletek kapsz olyan programokról és lehetőségekről, melyekre mindig is vágytál, melyek feltöltenek, s könnyebbé teszik a szürke hétköznapok világát. Játékos formában, kreatív feladatokkal felidézzük az elmúlt esztendő eseményeit; majd megtervezzük a következő évet. Kiket várok? Aki keresi helyét a világban,szürkének látja a hétköznapokat, úgy érzi, bedarálják a mindennapok,szívesen beszélgetne hozzá hasonló problémákkal küzdő emberekkel, pályaválasztás előtt álló fiatal,baráti, munkahelyi kapcsolatait instabilnak érzi, konfliktusai vannak önmagával és környezetével,egész egyszerűen egy jó hangulatú coaching foglalkozás keretében szeretné lezárni az elmúlt évet és felkészülni egy igazán új és tartalmas új esztendőre.

A foglalkozások időpontjai:

  • 2015. december 29. kedd 10.00 – 15.00
  • 2016. január 9. szombat 14.00 - 19.00
  • Helyszín: Észak Zsolcai kapu 3.


    A jelentkezés regisztrációhoz kötött az időpont megjelölésével; jelentkezés és további információ

    vagy


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!