Ultimátum Diósgyőrben? – Reakciók a felvetésre

Akt.:
Bekő Balázs és Árki Gábor
Bekő Balázs és Árki Gábor - © Fotó: ÉM-archív
Miskolc – Bizonyára kevés diósgyőri szimpatizáns elégedett a csapat idei eredményeivel, játékával, és van olyan internetes portál, amelyik azt továbbítja olvasói felé, hogy amennyiben a DVTK vereséget szenved a Videoton vendégeként, akkor Bekő Balázsnak távoznia kell, és már az utódját is tudni vélik a Fernandez Escribano Miguel Fernando személyében.

Ön szerint mi lesz a Videoton - DVTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Az ezzel kapcsolatos – az Észak-Magyarországhoz eljutott információk – ezzel ellentétesek. Ugyanis Bekő Balázs, és a vezetőedzővel kapcsolatos munkáltatói jogokat gyakorló klubvezető, Szabó Tamás is nagyjából ugyanazt válaszolta, azon kérdéseinkre, hogy kapott-e ultimátumot a vezetőedző, hogy eredménykényszer alatt meccsel-e Fehérváron ( a Videoton – DVTK bajnoki mérkőzésről élőben tudósítunk szombaton 18 órától: dvtk.boon.hu).

,,Nem kaptam ultimátumot a klubvezetők részéről. Árki Gábor sportigazgatóval heti, de talán pontosabb azt mondani, hogy napi rendszerességgel elemezzük a csapat körüli történéseket. És klubvezetői szinten is zajlanak ilyen beszélgetések, ezen a héten is sor került erre, de ezen szó sem esett olyanról, ami a kérdésben szerepelt” – válaszolta Bekő Balázs az Észak-Magyarország felvetésére.

Szabó Tamás ugyanerről így nyilatkozott az Észak-Magyarországnak: ,,Nem hiszem, hogy bármilyen ultimátummal célt lehet elérni, úgyhogy ezt a kérdést ne is feszegessük tovább. Már csak azért sem, mert egy bajnoki előtt egy nappal egy ilyen téma nagyon nem segíti a zavartalan felkészülést, rákészülést, márpedig az eredményes, a jó játékhoz erre van szükség.”

Forrás: Észak-Magyarország


Ön szerint hanyadik helyen végez a Diósgyőri VTK az NB I 2015/2016-os idényében?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...