Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.25. 07:38

Önnek okozott már kellemetlenséget kátyú?

<p style="text-align: left;">&nbsp;</p> <p style="text-align: left;">Nyíregyháza - Gyugos János nem vezet autót, őt éppen ezért annyira nem bosszantják a kátyúk, de ettől függetlenül meg tudja érteni azokat a pórul járt sofőröket, akik belehajtanak egy-egy aszfaltmélyedésbe.

 

Nyíregyháza - Gyugos János nem vezet autót, őt éppen ezért annyira nem bosszantják a kátyúk, de ettől függetlenül meg tudja érteni azokat a pórul járt sofőröket, akik belehajtanak egy-egy aszfaltmélyedésbe.

Magyar Andrásné a Sóstói úton gyalogosként is találkozik olyan hibás járda- és útszakaszokkal, melyek nagyon is zavarják őt. 

– Jó lenne, ha ezeket kijavítanák, mert elég sok bosszúságot okoznak nekem és az arra közlekedőknek.

Kopjári Nándor gépkocsijával a megye útjait gyakran igénybe veszi, így elég jó rálátása van az állapotukra. – Tiszavasvári és Nagycserkesz közt is van hibás szakasz, de a városból is tudok több példát hozni, gondolok itt mondjuk a kertvárosi Tó utcára. Szerencsére komoly gondot nem okoztak még ˜– tette hozzá.

Kohut István gyakran használja a 41-est, hiszen Oroson lakik. – Az a szakasz rendben van, ettől függetlenül nagy általánosságban van mit javítani Nyíregyházán – közölte az idős úr.

Szurovcsák János gyakran találkozik kátyúval. Ott, ahol lakik, az Alsóbadúri úton is van belőlük néhány. – „Zsebbe nyúlós” következménye még nem volt a kátyúkal való találkozásaimnak.

Nagy Dávid is kapásból tudott néhány „veszélyes” helyet sorolni. – Rossz a Tünde utca egy része, de a Petőfi téri buszvégállomás környéke sem az igazi – válaszolta.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!