boon-sportoldal

2010.09.07. 13:11

Afonyi helyére Farkast jelölik

<p>Megbeszéltek, értékeltek, díjaztak és még versenyeztek is szombaton a megyei dartsosok a miskolci városi sportcsarnokban.</p>

A program délelőtt kezdődött, a résztvevők először átvették és véglegesítették a 2010/2011 évi versenyrendszert, valamint a versenykiírást. Amint azt Afonyi László megyei elnök lapunknak elmondta, ezután értékelték az előző évadot, és a legjobban szerepeltek díjat vehettek át: egyéniben Soltész István (Sárospatak) bizonyult a legjobbnak az előző szezonban, megelőzve Béres Károlyt (Sárospatak) és Hornyák Istvánt (Sárospatak).

A pataki hegemónia folytatódott a párosban is, amelyben a Béres Károly, Hornyák István egység zárt a ranglista élén, a második a Csornyák Mihály, Molnár Sándor (Sárospatak) duó, míg a harmadik a Beregi László, Farkas Sándor (XXI. Század, Miskolc) „kettes" lett. A megjelentek elindultak a 18. Miskolci Sport Show keretében lebonyolított amatőr egyéni viadalon is. Ezen kívül megtudtuk, hogy a B.-A.-Z. megyei Darts Szövetség tagsága egyöntetűen Farkas Sándort javasolja az országos szövetség elnökségébe, ahol ezidáig a tisztségről most lemondó Afonyi László képviselte a helyi érdekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!