Asztrológia

2011.08.29. 08:08

Napi horoszkóp - hétfő

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. Horoszkóp

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. Horoszkóp

 

Kos

03.21-04.20

Ma erdekes napja lesz, rengeteg problemaval, nezetelteressel. Noha nehezmenyezi, hogy elete parja nem erti meg Ont, ne higgyen a benyomasainak. Mindossze arrol van szo, hogy valami maskepp tortent, mint ahogyan azt On elkepzelte, ez meg nem jelnet vilagveget. Legyen oszinte: nem menne nelkule. Nem artana megbecsulnie ot. Munkahelyi sikerenek is egyutt orulnek, tegyuk hozza: lesz minek.

 

Bika

04.21-05.21

Tegye ma hasznossa magat. Igaz, hogy nincs valoban surgos feladata, de aki keres, az talal, igy ez Onnel sem lesz maskepp. Itt egy kis ez, ott egy kis az, es maris elegendo munkak tomkelege var Onre. Ha nem vigyaz, annyi aprosag gyulik ossze, hogy akarhogy is szeretne, nem is vegez delutanig. Este igazan megerdemel egy kellemes ki szabad programot. Menjen el tancolni, vagy csak latogasson el egy koncertre.

 

Ikrek

05.22-06.21

Vegre megint embernek erzi magat. Egyre jobb dolgok tortennek Onnel, valora valnak vagyai. Most meg az a tudat sem zavarja, hogy lassan veget er a nyar, es a borongos osz altalaban nincs jo hatassal kedelyallapotara. Bar az idei nyar utan az osz sem ujdonsag. Most szivesen veti bele magat uj feladatokba, vagyik az uj kihivasokra. Hatekonysaga sikert arat, igy adjon bele minden Ontol telhetot.

 

Rák

06.22-07.22

Problemaja akad, ma pedig a veletlen siet segitsegere. Az sem kizart, hogy elerte egy betegseg, ahol a hagyomanyos europai gyogymodok tehetetlenek, segit a keleti orvostudomany. A konyvben sokfele terapiat es modszert talal, ami hasznara valhat. Hinnie kell benne, mert talan ez a legfontosabb eleme az egesznek. Meg veletlenul se hanyagolja el a tablettak szedeset sem. A hirtelen valtas nem hoz jot.

 

Oroszlán

07.23-08.23

Aki kovetkezetesen munkalkodott egy cel megvalositasan, az most megkapja jutalmat. S aki ugy erzi, hogy a csillagok allasa kedvezo a szamara, vagjon bele valami ujba! De vigyazat! Mar megint adakozo kedveben van! Szep Ontol, hogy megprobal valamennyi baratjatol es ismeroserol gondoskodni, kar, hogy nem engedheti meg maganak. Mint minden Oroszlan, a gavalleriaert cserebe semmi mast nem kivan, mint hogy csodaljak. Elvileg mindket fel jol jar. Elvileg.

 

Szűz

08.24-09.23

Egy utolso, nagy erofeszitessel fejezze be felbehagyott munkait, sokkal jobban fogja erezni magat utana. Amit elrontott, azt rovid ido alatt ugysem tudja helyrehozni, ami viszont a megvalosulas kuszoben all, minel gyorsabban keruljon ki a keze alol. Ne keslekedjen, haladjon, hogy aztan legyen ideje elvezni munkaja gyumolcset. A keso esti orakban setaljon egy nagyot, akar parjaval, vagy epp egyedul.

 

Mérleg

09.24-10.23

Ajanlatos valamelyest a csaladja problemaival is torodnie, van beloluk boven. Szamitottak es szamithattak Onre, legalabbis mindeddig igy volt, most miert lenne maskent? Most mintha Onnek kevesbe tetszene az onfelaldozas, de megis probara kell tennie magat. Tudasara, segitokeszsegere csaladjanak most valoban nagy szuksege van. Korhazba is el kell latogatnia, annak ellenere, hogy On ettol idegenkedik.

 

Skorpió

10.24-11.22

Pezsgo het koszont a Skorpiokra. Nemcsak a diakkoruakra, akiknek oromukre-, banatukra hamarosan megkezdodik a tanulas, de a felnottekre is, akikre uj kihivasok varnak. Bizony ez mar a dolgos osz kezdete, a nyari pihenesek vege, amikor mar nincs hova menekulni a feladatok elol. Jo formaban van, higgye el, hasznalja is ki! Az eredmenyek sem maradnak el, ha kitartoan tenykedik. Es miert ne dolgozna kitartoan.

 

Nyilas

11.23-12.21

Ujult erovel lat munkahoz, tegyuk hozza van mihez. Meresz otlete tamad: elgondolasait, idobeosztasat, kotelezettsegeit szamitogepre viszi, s igy mindig naprakeszen tudni fogja, mit kell tennie. Persze ahhoz, hogy ez valoban igy legyen, rendszeresen be kell taplalnia a gepbe az adatokat, amire nem biztos, hogy mindig lesz ideje. Sziszifuszi munka, talan neha fel is idegesiti, de hamar megterul.

 

Bak

12.22-01.20

Egy kiarusitasnal, cegfelszamolasnal igenis ott a helye. Kedvezoen vasarolhat, juthat irodahelyiseghez, elarverezett targyakhoz. Jobb, ha most resen van. Szerencse mosolyog Onre a licitalasnal, mert esznel lesz a kello pillanatban, jokor lep egy nagyot. Tippjeit ne adja josagosan tovabb, mert meg ellopjak oket, s Onnek ujakat kell kitalalnia. Folosleges agymunka, amire most tenyleg nincs szuksege!

 

Vízöntő

01.21-02.19

A kozelgo iskolakezdes Onnek is remek alkalmat kinal, hogy elkezdjen tanulni, meghozza olyasmit, amihez nagy kedve van. Ujabb lehetoseget kap a sorstol, hogy- ha csak egy idore is- visszaterjen a gyermekkorba, erezze a tanulasra keszulodes lazas izgalmat. Csak ne hagyja abba tul koran, ne adja fel ido elott! Elvezze ki minden percet, hiszen vegre azt tanulja, ami mar regota erdekli Ont.

 

Halak

02.20-03.20

Bar ma nagyszeru napja lesz, megis van min kiakadnia. Aki olyan szerencses csillagzat alatt szuletett, mint On, ne akadekoskodjon olyan aprosagokon, amit mas eszre sem venne. Kapja ossze magat, ne problemazzon feleslegesen, es ertekelje eletet, es annak minden aspektusat. Ne legyen elegtelen, butasag lenne. Kicsinyeskedese kellemetlen perceket okoz maganak es tarsanak is. Tartozkodjon az effele erzesektol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!