Helyi közélet

2010.10.28. 08:41

Időjárás - Fagyos reggelek

<p>Miskolc - A következő napokban időjárásunkat egy anticiklon alakítja, ezért száraz, hűvös, igazi őszi időre készülhetünk - Bujdosó Bence, amatőr meteorológusunk előrejelzése.</p>

Csütörtökön a reggeli párásság és köd megszűnését követően, változóan felhős lesz az ég, többórás napsütésre lehet számítani. Csapadék nem valószínű. Gyenge marad a változó irányú szél. A hőmérséklet csütörtök reggelre általában -5 és -2 fok közé csökken, de a jól ismert fagyzugos területeken (Pl.: Heves-Borsodi-dombság) akár -7 fok is lehet. Napközben 7, 8 fokig emelkednek az értékek.

Pénteken a délelőtti órákig a ködfoltok feloszlanak. Ezután sok napsütésre és kevés felhőre van kilátás. Csapadék nem valószínű. Gyenge lesz a változó irányú szél. A hőmérséklet reggel -3 és 0, délután 9 és 11 fok között alakul.

Szombaton több helyen tartósan ködös, párás lesz a levegő. Helyenként ahol feloszlik a köd, és kisüt a Nap, ott többórás napsütésre lehet számítani. Csapadék nem valószínű. Gyenge lesz a keleti, délkeleti szél. A hőmérséklet reggel -4 és -1, délután 8 és 11 fok között alakul.

Vasárnap a délelőtti órákig többfelé megmarad a köd, de ezután a legtöbb helyen feloszlik. Gyengén felhős lesz az ég, sok lesz a napsütés. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a déli, délkeleti szél. A hőmérséklet reggel -2 és 0, délután 11 és 12 fok között alakul.

Hétfőn a ködfoltok a legtöbb helyen a délelőtti órákig feloszlanak. Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütésre lehet számítani. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A hőmérséklet reggel -1 és +1, délután 12 és 14 fok között alakul.

- Bujdosó Bence -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában