Nagyvilág

2010.09.30. 14:32

Sav marta szét az arcát - Az egész kamu volt!

<p>Az nem volt hazugság, hogy sav marta szét a fiatal lány arcát, viszont senki nem támadta meg. Saját magának égette szét az arcát.</p>

A 28 éves Bethany Storro szerencsétlenségére egy világ felfigyelt. A nő azt állította, hogy egy ismeretlen egyszerűen odalépett hozzá az utcán és savat löttyintett az arcába. Rengeteg kép jelent meg a lányról, arcán súlyos égési nyomokkal, szánni valóan elcsúfítva. Az oregoni nő ismeretlen támadója után két hétig nyomozott a rendőrség, mire kiderült:  saját magát öntötte le és csúfította el arcát.

Bethany Storro korábbi beszámolói szerint egy 20-as éveiben lévő színes bőrű lányt ment oda hozzá és azt mondta: "szia szép kislány, megiszod ezt?" - majd az arcába öntötte a savat. A szemtanúk azonban csak annyit tudtak elmondani a rendőrségnek, hogy a nő egyedül volt, mikor elkezdett üvölteni. Az is gyanús volt, hogy Storro hogyan lehetett annyira biztos abban, amit az állítólagos támadó mondott, mikor gyerek korától szinte teljesen süket. A nő végül megtört és mindent bevallott.

Milliókat kapott


A nő arcának plasztikai műtétjére egyébként rengetegen adakoztak és összesen 28.000 dollár, vagyis több mint 5,5 millió forint gyűlt össze.  Bethany apja azt nyilatkozta: mindet visszafizetik az adakozóknak.

Nézze meg a képeket ide kattintva!

Storro ma mélyvörös hegekkel és sebhelyes arccal jelent meg a bíróságon, ahol könyörögve kérte, hogy ne ítéljék el. Ismét beismert mindent, majd azt állította, hogy mindezek ellenére nem bűnös.

Ha elítélik 5 hónap börtönt kaphat. Michael Welner  pszichológus szerint a lány súlyos pszichés gondokkal küzd, akinek már az öngyilkosság is megfordult a fejében, de végül ebbe az öncsonkításba "menekült".  A nő az ítélethozatalig  egy pszichiátriai intézetben marad.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!