Helyi közélet

2013.04.16. 10:53

Tüskevár túra, immár 17. alkalommal

Miskolc - A Magyar Olimpiai Bizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete szervezésében immár 17. alkalommal kerül megrendezésre április 22-én a Tüskevár túra Miskolcon a Vadasparkban.

Miskolc - A Magyar Olimpiai Bizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete szervezésében immár 17. alkalommal kerül megrendezésre április 22-én a Tüskevár túra Miskolcon a Vadasparkban.A rendezvényen óvodások és iskoláskorú sajátos nevelési igényű gyermekek vesznek részt. A program elsődleges célja testmozgás közben a természet, az állatok és a növények megszerettetése. Az állatokkal való találkozás során a szervezők el akarják érni, hogy védjék a környezetükben élő állatokat, becsüljék meg az élő természet értékeit. Felhívják a gyerekek a figyelmét arra, hogy ők személy szerint is sokat tehetnek a természet védelméért, s hogy a túra, a kirándulás egy egészséges és hasznos kikapcsolódás, szabadidős tevékenység.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában