Helyi közélet

2010.09.03. 12:21

Tucatszor is "zsongás" Lillafüreden

<p>Miskolc-Lillafüred - A súlyos árvíz miatt május végén elmaradt 12. Zsongó Lillafüred sport- és kulturális eseménysorozatot szeptember 4-5-én rendezik meg.</p>

A rendező Miskolc Város Sportjáért Kiemelten Közhasznú Alapítvány, illetve a Papírsárkány SE szeptember első hétvégéjén is változatos programot kínál az érdeklődőknek. Az összesen 25-30 sportágat (asztalitenisztől, az atlétikán,  birkózáson, cselgáncson, kerékpáron, focin, íjászaton, salakmotoron, sakkon át a sí-rollerig, természetjárásig és még sorolhatnánk)  versenyek, illetve bemutatók formájában felvonultató sorozatban minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb mozgásformát. Szombaton a kispályás foci tornára nevezők kezdenek a legkorábban, 8 órakor, a Hámori Waldorf Iskola udvarán. A ,,nagyüzem” 10.30-tól, illetve vasárnap 10 órától indul be. Az Alpesi-büfé szomszédságában felállított színpadon, illetve közvetlen közelében mindkét napon át gyermek- és kulturális programok, műsorszámok, sportbemutatók váltják egymást.

Fontos tudnivaló, hogy a versenyeken nincs nevezési díj, illetve valamennyi program megtekintése díjmentes. A legjobb sportolók emléklapot, pólót, hasznos tárgyjutalmakat kapnak majd ajándékba.

A hagyományos, vasárnap délutáni Sport Talk-Show vendégei között üdvözölhetjük majd a DVTK  labdarúgó ,,Aranycsapatának” tagjait, Kállai Zoltán világbajnok ökölvívót, a DKC-Miskolc-Mivíz férfi kézilabdázóit, Mészáros Lászlót, az MVSC sokszoros Európa- és világbajnok erőemelőjét, a TVK-Mali Triatlon Klub tagjai közül Lehmann Tibor korábbi Eb-ezüst- és bronzérmes versenyzőt, a jelenlegi vezetőedzőt, Török Dániel sokszoros magyar bajnokot és megyénk egyetlen ifjúsági olimpikonját, első pontszerzőjét, az egyéniben kilencedikként, váltóban hatodikként zárt Hankó Gábort is.


Zsongó Lillafüred 2010 programja
A súlyos árvíz miatt május végén elmaradt 12. Zsongó Lillafüred sport- és kulturális eseménysorozatot szeptember 4-5-én rendezik meg.
Zsongó Lillafüred - program [.pdf - 57KB]


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában