Tiszaújváros hírei

2018.11.30. 08:56

Szalagot avattak az eötvösisták Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - A vastaps hallatán egy szempillantásra elillant az előkészületek miatt érzett teher.

Tiszaújváros - A vastaps hallatán egy szempillantásra elillant az előkészületek miatt érzett teher.

November 23-án ünnepi díszben pompázott Tiszaújvárosban a Derkovits Művelődési Ház, hiszen a végzős diákok szalagavató ceremóniáját ünnepelték az egybegyűltek. Meghatározó esemény ez egy „kis felnőtt” számára, hiszen az előkészületek és próbák miatt érzett teher a vastaps hallatán egy szempillantásra elillan. Összesen 137 végzős diák állt színpadra és kápráztatta el a nagyérdeműt a színvonalas műsorukkal.

„Izgultok, igaz? Hát még én…” megmosolyogtatva kezdte köszöntő beszédét az Eötvös József Szakgimnázium és Kollégium intézményvezetője Erdélyi Lajos. Hagyományteremtő módon minden osztályból egy tanulónak maga az Igazgató úr tűzte fel az érettséget jelentő szalagot, míg a többieknek megszokott módon az osztályfőnök adta át. A jó hangulatú osztályvideók mellé társult egy-egy megható dal, amit maguk az osztályok, osztályfőnökeikkel karöltve, adtak elő.

Megható pillanatok

A tradíciókhoz hűen, a bécsi keringő sem maradhatott el. A nézőközönség felé nézve mosolygós, meghatódott szülőket pillantottam meg, akiket elöntött a büszkeség gyermeküket látva.

EF

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!