Helyi közélet

2013.02.10. 14:48

Biztonsági intézkedés Sárospatakon

Sárospata k -A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a hideg, fagyos időszakban a veszélyhelyzetbe sodródott emberek megmentésére. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. február 9-én Sárospatakon kellett biztonsági intézkedést alkalmazniuk a járőröknek.

Sárospata k -A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a hideg, fagyos időszakban a veszélyhelyzetbe sodródott emberek megmentésére. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. február 9-én Sárospatakon kellett biztonsági intézkedést alkalmazniuk a járőröknek.Szombat délelőtt lakossági bejelentés érkezett a Sárospataki Rendőrkapitányságra, miszerint a Szemere utcán a járdán egy magatehetetlen személy fekszik. A helyszínre érkező járőrök kérdéseire a 41 éves helyi férfi elmondta, hogy ittasságánál fogva képtelen egyedül hazajutni. A rendőrök élet, illetve testi épségének védelme érdekében lakására szállították és testvérének átadták a magatehetetlen férfit.

Óvó intelem!

A Rendőrség óvó intelemként arra hívja fel a figyelmet, hogy a hidegebb, téli időjárás során fordítsunk nagyobb gondot azon embertársainkra, akik az utcán élik mindennapjaikat, sőt éjszakáikat is ott töltik. Lehetőségeink szerint segítsünk azoknak is „túlélni” a hideg időszakokat, akik szociális, vagy más egyéb személyi körülményeik miatt ezen a téren veszélyeztetettek. A Rendőrség kéri a polgárok segítségét, hogy amennyiben úgy értékelik, hogy kihűlés veszélyeztethet valakit, akkor telefonáljanak az ingyenesen hívható 107-es, 112-es telefonszámokon!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában