Helyi közélet

2015.10.22. 09:30

Betondarabbal zúzta be haragosa autójának szélvédőjét Miskolcon

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Miskolcon egy betondarabbal betörte haragosa autójának szélvédőjét.

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Miskolcon egy betondarabbal betörte haragosa autójának szélvédőjét.Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Róbert 26 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, a Gizella utcában 2015. augusztus 24-én 20 óra 45 perckor egy betondarabbal betörte ismerőse autójának szélvédőjét. Ezen cselekményével a 26 éves férfi olyan kihívóan közösség ellenes erőszakos magatartást tanúsított, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában