SZON TopAds

2011.03.24. 14:27

Mozi

<p>Két film, négy oscar és öt páros belépő. Sorsoltunk!</p>

Fekete hattyú *4 oscar díj

Rendezte: Darren Aronofsky 
Producer: Arnold Messer, Scott Franklin 
Írta: Mark Heyman, Andres Heinz 
Szereplők: Natalie Portman, Vincent Cassel, Mila Kunis, Winona Ryder, Barbara Hershey

A visszahúzódó, anyja árnyékában élő ballerina Nina (Natalie Portman) elnyeri a Hattyúk tava előadás címszerepét. A művészeti vezető Leroy (Vincent Cassel) tökéletesnek tituálja a lányt a szerepre, azonban kétségei vannak a lány képességeit illetően a fekete hattyú megformálásban. Mindkét szerep más egyéniséget igényel, azonban mindkét szerepet ugyanazon táncosnak kell előadnia. Míg a fehér hattyú az ártatlanságot és a kecsességet, a fekete az érzékiséget és csalfaságot hívatott megtestesíteni. Leroy úgy véli egy másik balett-táncos lány, a könnyed és laza Lily (Mila Kunis) jobban képes megformálni a hattyú fekete énjét. A két ballerina irigységgel meghintett barátsága, Nina ragaszkodása a szerephez, a testsanyargató, éjszakába nyúló gyakorlások és a tökéletességre való megrögzött törekvés egyre inkább nyitja meg a bellerina sötét énjét, mely úgy tűnik felörli a lányt... 

Ébredj velünk
Szinkronizált vígjáték

Rendezte: Roger Michell 
Producer: J. J. Abrams, Bryan Burk 
Írta: Aline Brosh McKenna 
Szereplők: Rachel McAdams, Harrison Ford, Patrick Wilson, Jeff Goldblum, Diane Keaton

Amikor a keményen dolgozó TV producert, Becky Fullert kirúgják a helyi híradóból, a karrierje kezd olyan siralmasan festeni, mint szánalmas szerelmi élete. Állást kap a "Pirkadat"-nál, a legutolsó helyen álló reggeli híradónál, és úgy dönt, feltámasztja a haldokló műsort azzal, hogy beszervezi a legendás műsorvezetőt, Mike Pomeroyt. Sajnos azonban Pomeroy nem hajlandó olyan szokásos reggeli műsorszámokkal foglalkozni, mint a celeb pletykák, időjárás, divat és főzőcske. És főleg nem hajlandó együtt dolgozni műsorvezető társával, Colleen Peckkkel, az egykori szépségkirálynővel és régi reggeli műsoros szakmabelivel, aki viszont imádja az ilyesféle "híreket". Miközben Mike és Colleen összecsapnak - először a kulisszák mögött, később már élő adásban is -, Becky Adam Bennett társproducer iránt érzett bimbózó szerelme is kezd szárba szökkenni, és Becky hamarosan azon kapja magát, hogy kétségbeesetten küzd, hogy megmentse kapcsolatát, jó hírét, állását, és magát a műsort.

Nyerteseink:
Pristyák Anita - kicsi.ana87@...
Breszka József - breszka89@...
Sólyom Péter - solyompeter@...
Jakab Erika - era0508@...
Ambrus György - gyurjan@...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!