szon-sportoldal

2013.02.18. 10:59

Csukát fogott a csapat

Gyulaháza - A gyulaházi futballcsapathoz visszatért a saját nevelésű kapus.

Gyulaháza - A gyulaházi futballcsapathoz visszatért a saját nevelésű kapus.Nem a róka, a gyulaházi futballcsapat fogta meg Csukát. A középpályás az ősi rivális Nyírkarásztól érkezett a megyei első osztályú egylethez, amelynek nem csupán Csuka György az egyetlen téli szerzeménye. Persze, Dudás Dávidra nehéz lenne rásütni az újonc jelzőt, tekintve, hogy a gárda saját nevelésű kapusáról van szó – a tizenkilenc éves titán a Várda SE-től tért vissza.

A hatodik, tehát felettébb ígéretes pozícióban posztoló Gyulaháza egyetlen távozója Bandor József: a támadó – a hírek szerint – Anarcsra tart. Testvére, Bandor Ferenc viszont továbbra is Bardi Attila edző rendelkezésére áll, aki a nyírbátori I. Arany Fácán műfüves torna mérkőzései mellett a Joma Kupa teremlabdarúgó tornán is felmérhette – alig néhány nappal a bajnoki folytatás előtt mire lehet képes csapata.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!