Szikszó hírei

2012.04.18. 16:05

Vizipók tábor Szikszón

Szikszó - Nyári úszó, sport és kézműves napközis táborokat szervez június 18. és augusztus 17-e között a Szikszón a Városi Uszodában a 7 és 14 év közötti gyerekeknek az Ezüst Gázló Nonprofit Kft.

Szikszó - Nyári úszó, sport és kézműves napközis táborokat szervez június 18. és augusztus 17-e között a Szikszón a Városi Uszodában a 7 és 14 év közötti gyerekeknek az Ezüst Gázló Nonprofit Kft.Fata Edina sportszakmai vezető arról beszélt, nemcsak Szikszóról, hanem a környező településekről is várják a szülők és a gyerekek jelentkezését.

A tábort egy hetes turnusokban, háromszori étkezéssel szervezik. A mindennapi úszásfoglalkozások mellett naponta más-más sportággal ismerkedhetnek meg a gyermekek  A vizes sportok közül a kajak-kenuba, búvárúszásba és vízilabdába kóstolhatnak bele, a labdajátékok közül a kosárlabdával, kézilabdával, a labdarúgással, a tenisszel ismerkedhetnek meg, de lesz birkózás, judo is. Mindemellett kézműves foglalkozásokon szórakozhatnak, próbálhatják ki kreativitásukat. A tábor részvételi díja 14 500 Ft/fő, de a szikszói gyerekek 20 százalék, a testvérek pedig 40 százalékos engedményt kapnak.

Júniusban elindul a Vízipók úszásoktatás is a Szikszói Városi Uszodában, ahol az óvodás korúaktól felnőttekig várnak jelentkezőket. A foglalkozások tíz alkalmasak. Az uszodában az időjárás viszontagságaitól mentes, ideális környezetben, szakemberek irányításával tanulhatnak meg úszni a jelentkezők. Igény esetén az Ezüst Gázló Nonprofit Kft ingyenes Vízipók járatokat indít Miskolcról és Szikszó vonzáskörzetéből.

A Vízipók nyári napköziről és úszásoktatásról még több információt az www.ezustgazlo.hu oldalon és a 30/604-65-77, 46/395-500 számokon tudhatnak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!