Helyi közélet

2013.09.04. 19:09

Nagydíjat és különdíjat kapott az Ongropack Kft.

Budapest, Kazincbarcika - A Magyar Termék Nagydíj 2013. évi pályázaton részt vett a kazincbarcikai székhelyű Ongropack Kft. és az ONGROFOAM® termékével sikeres lett: Magyar Termék Nagydíjat kapott, amit szeptember 4-én adtak át a Parlamentben.

Budapest, Kazincbarcika - A Magyar Termék Nagydíj 2013. évi pályázaton részt vett a kazincbarcikai székhelyű Ongropack Kft. és az ONGROFOAM® termékével sikeres lett: Magyar Termék Nagydíjat kapott, amit szeptember 4-én adtak át a Parlamentben.A szerdai díjátadón az Ongropack Kft. a Nagydíj mellett különdíjban is részesült. A Magyar Export-Import Bank Zrt. és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. Exporttámogatási Különdíját is kiérdemelte. Az Ongropack Kft. ügyvezető igazgatója Szabó Gyula, aki a kft-t 20 éve vezeti. Főtulajdonos Kovács F. László, a BorsodChem korábbi vezérigazgatója, aki a BorsodChem-et 15 évig irányította. A későbbiekben részletesen beszámolunk az Ongropack Kft. nagy sikeréről.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában