Szabolcs-Szatmár-Bereg

2015.06.19. 11:02

Jobbik-sajtótájékoztató: két számjegyű áremeléstől kell tartani

Nyíregyháza – A lakosság okkal tarthat attól, hogy az Európai Bizottság keresztül viszi az akaratát, vagyis az áram és a gáz árába beépített rendszerhasználati díjak emelkedni fognak, valamint 3 terhet – a közműadót, az energetikai különadót és a tranzakciós illetéket – átháríthatnak majd a cégek a fogyasztókra – kezdte sajtótájékoztatóját dr. Apáti István, a párt országos alelnöke.

Nyíregyháza – A lakosság okkal tarthat attól, hogy az Európai Bizottság keresztül viszi az akaratát, vagyis az áram és a gáz árába beépített rendszerhasználati díjak emelkedni fognak, valamint 3 terhet – a közműadót, az energetikai különadót és a tranzakciós illetéket – átháríthatnak majd a cégek a fogyasztókra – kezdte sajtótájékoztatóját dr. Apáti István, a párt országos alelnöke. – Ha a gáz világpiaci árának emelkedésével is kalkulálunk, kétszámjegyű villany és gáz áremeléstől kell tartanunk az elkövetkezendő években! Mindez a Fidesz szakmaiatlan és felelőtlen politizálásának köszönhető. A Jobbik áfacsökkentést javasol a lakossági terhek csökkentésére, valóban megvédve a rezsicsökkentést, másrészt a kilencvenes évektől napjainkig felülvizsgálná a közműszektor helyzetét, feltárva a visszaéléseket, és visszaperelve az elkótyavetyélt állami vagyont. Hogyan akrja így létrehozni Orbán az első nemzeti közműszolgáltatót? Vagy veszteségesen működne, vagy csak bújtatott állami dotációval lehetne mesterségesen életben tartani!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!