Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.09. 10:22

Tolvajok őrizetben - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást N. Éva 44 éves mátészalkai lakos ellen, aki 2013. március 8-án délelőtt egy nyíregyházi áruházból különböző élelmiszereket tulajdonított el.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást N. Éva 44 éves mátészalkai lakos ellen, aki 2013. március 8-án délelőtt egy nyíregyházi áruházból különböző élelmiszereket tulajdonított el. A tolvajt a rendőrök elfogták, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse lopás miatt indított eljárást Sz. Endre 36 éves, valamint Sz. Endre 57 éves fábiánházi lakosok ellen. A két elkövető 2013. március 8-án bement egy fábiánházi lakás kertjébe, ahonnan vashulladékot tulajdonítottak el. A rendőrök a két tolvajt elfogták, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást Sz. György 19 éves gyürei lakos ellen. A férfit 2013. március 8-án Gyüre község belterületén a körzeti megbízott rendőrök értek tetten, amint kerékpárjára felpakolt akácfát szállított. Az intézkedés során kiderült, hogy a fiatal az eltulajdonított fát engedély nélkül vágta ki és tulajdonította el. A rendőrök a férfit, elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!