Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.16. 14:45

Olvasói levél: Nyílt napot tartunk

Nyíregyháza - Két programot hirdetett meg ebben a hónapban a Kertvárosi Általános Iskola a nagycsoportos óvodások és szüleik számára. Péntek délután vidám suli-bulit rendeztünk, a farsangi táncházba csak álarcban vagy szemüvegben lehetett belépni.

Nyíregyháza - Két programot hirdetett meg ebben a hónapban a Kertvárosi Általános Iskola a nagycsoportos óvodások és szüleik számára. Péntek délután vidám suli-bulit rendeztünk, a farsangi táncházba csak álarcban vagy szemüvegben lehetett belépni.Kicsik és nagyok egyaránt jól érezték magukat, alig győztük megtapsolni az ötletes jelmezeket! Február 21-én 8 órától nyílt tanítási napra invitáljuk a gyerekeket és a szülőket. Találkozhatnak és megismerkedhetnek a leendő elsős tanító nénikkel, az iskolában folyó munkával, bepillantást nyerhetnek a leendő második otthonuk mindennapi életébe Nyíregyházán, a Könyök utca 1/a alatt.

- Szántó Hedvig -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!