Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.12. 19:33

Olvasói levél: Ajándékozzunk könyveket!

Nyíregyháza - A Nemzetközi Könyvajándék Nap (International Bookgiving Day) egy önkéntes kezdeményezés, amelynek célja, hogy növelje a gyerekek hozzáférési lehetőségeit a könyvekhez, és hogy még több kedvet kapjanak az olvasáshoz.

Nyíregyháza - A Nemzetközi Könyvajándék Nap (International Bookgiving Day) egy önkéntes kezdeményezés, amelynek célja, hogy növelje a gyerekek hozzáférési lehetőségeit a könyvekhez, és hogy még több kedvet kapjanak az olvasáshoz. E kezdeményezéshez csatlakozik a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Gyermekrészlege. A Nemzetközi Könyvajándék Napon azt szeretnénk elérni, hogy adjon minden felnőtt egy gyereknek egy könyvet. Kérjük, hogy február 14-én ön is ajándékozzon jó állapotú könyvet gyermekkönyvtárunknak, mi pedig vállaljuk, hogy a használt könyveket összegyűjtjük, és eljuttatjuk a rászoruló gyerekeknek. Célunk, hogy minél több gyerek és felnőtt ünnepelhesse meg e nemzetközi napot!

Dr. Bihari Albertné, mzsk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!