Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.01. 11:26

Néhol nyomtalanul haladt a fák közé a Ford

Berkesz - Berkesz közelében csapódott az út menti vékony ágak és fák közé egy Ford péntek reggel. A balesetben két ember megsérült.

Berkesz - Berkesz közelében csapódott az út menti vékony ágak és fák közé egy Ford péntek reggel. A balesetben két ember megsérült.Péntek reggel az elsődleges információ  szerint egy Ford Focus tartott Székely felől Kisvárda irányába a 4-es főúton. Berkesz közelében egyelőre tisztázatlan okból a jármű jobbra letért az úttestről, kiborított egy jelzőtáblát, a levegőbe emelkedett, majd méterekkel távolabb földet érve, legalább egyszer átperdült a tetején, végül a kis fák és bokrok között a kerekein állt meg.

A balesetet egy külföldi állampolgár jelentette be, és miután nem tudta a helyzetét pontosan megadni a kemecsei mentők és a kisvárdai valamint nyíregyházi tűzoltók is vonultak. A balesetben ketten sérültek meg, őket a mentők kórházba szállították. Az erősen összetört járművet a tűzoltók segítségével autómentő húzta vissza az úttestre, majd szállította el. Az utat ekkor rövid időre lezárták. A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja a körülményeket, azt is, hogy az ittasság közrejátszott-e a baleset bekövetkeztében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!